ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.10

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ..... ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.....(ΡΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!)




Εικονική πραγματικότητα μέσω δημοσιογράφων:Zougla.gr ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ, Zougla.gr την επόμενη μέρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ!

Αυτήν την φορά όμως, “πιάστηκαν στα πράσα”!

Σε λίγο θα έχουμε ακροδεξιά τρομοκρατικά φαινόμενα από ομάδες που εμφανίζονται σιγά σιγά και δεν τις ξέρουμε ακόμα”, είχε δηλώσει μήνες πριν ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ!

«Το πιο εφιαλτικό σενάριο που εξετάζουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, είναι ανεγκέφαλοι ακροδεξιοί τρομοκράτες να προκάλεσαν ηθελημένα την έκρηξη, με σκοπό να δολοφονήσουν αλλοδαπούς μετανάστες που κατοικούν στην περιοχή.» έγραφε χθες στο zougla.gr

Με βάση αυτά, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ, δημοσιεύθηκε άρθρο σε πατριωτικές ιστοσελίδες, όπου ο συγγραφέας του άρθρου, απλά καταγράφει αυτό που πλέον ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ δεν έχουν καταλάβει ότι συμβαίνουν… Καταγράφει ότι ζούμε σε μια ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και ότι τα παιχνίδια της τρομοκρατίας σχετίζονται με τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης , τις μυστικές υπηρεσίες και τους μηχανισμούς τους και την ανθελληνική κυβέρνηση μαριονέτα τους! Τα παιχνίδια της τρομοκρατίας εξαγγέλλονται ακόμα και δια στόματος υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ και από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, και στην συνέχεια ο ΙΔΙΟΙ αναλαμβάνουν να ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

Έτσι ο συγγραφέας του άρθρου που δημοσιεύθηκε χθες , γράφει ανοιχτά ότι το κείμενο της zougla.gr ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ την εμφάνιση δήθεν “ακροδεξιάς” τρομοκρατικής οργάνωσης που στην συνέχεια θα “κατασκευάσουν” τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Χρυσοχοϊδη!

Αναφέρει μάλιστα και το υποτιθέμενο “ιδεολογικό προφίλ” της οργάνωσης, και ότι θα είναι υποτίθεται “αναρχοναζιστικό” και θα θυμίζει σχετικά ιστολόγια περί “αριστερού εθνικισμού” κλπ!

Δεν πέρασε ούτε μια μέρα, και έγιναν ακριβώς όλα τα παραπάνω!

Διαβάστε το παρακάτω ΓΕΛΟΙΟ έως βλακώδες κείμενο για τάχα “ανάληψη ευθύνης” από “ακροδεξιά” “τρομοκρατική ομάδα” στο zougla.gr!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119382&cid=4

ΜΑΚΗΣ ΠΙΝΕΙ , ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ!

Το κείμενο, όπως μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε αναγνώστης στοιχειώδους νοημοσύνης, είναι σαφέστατα γραμμένο από δημοσιογράφο προερχόμενο από τον χώρο της μαρξιστικής αριστεράς, εντελώς ανίδεο και άσχετο με τις έννοιες τις οποίες μέσα αναφέρει, σε σημείο που να προκαλεί απίστευτο γέλιο, όχι μόνο σε “μυημένους” αλλά ακόμα και στην ευρύτερη κοινή γνώμη!

Αγαπητά παπαγαλάκια του Χρυσοχοϊδη, την επόμενη φορά, ψάξτε λίγο στο Ίντερνετ λίγο πριν γράψετε τις γελοίες σας προκηρύξεις! Τουλάχιστον έτσι θα αποφεύγετε να κάνετε “προβοκάτσιες” που όχι μόνο ξεπερνάνε κάθε όριο γελοιότητας, αλλά που έχουν ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ήδη από εχθές ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ (αλλά και από τον ίδιο τον Χρυσοχοϊδη παλαιότερα) ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θα κάνετε και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια!

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο που με βάση τις χθεσινές …”δηλώσεις” του zougla.gr, “προφητεύει” επακριβώς το τι θα έγραφε σήμερα το zougla.gr!

http://gr.altermedia.info/?p=7797

ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΗΔΕΝ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: