ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.10

ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ.... ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ" ΤΟΥΣ


Μετά την σύνοδο κορυφής της ΕΕ για την Ελληνική οικονομία ο πρωθυπουργός περιχαρής και με "άσφαιρο" πιστόλι μας δήλωνε «Σήμερα, φτάσαμε σε μια απόφαση πολύ ικανοποιητική . Θεσπίζει ένα ευρωπαϊκό μηχανισμό, με μειοψηφική συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που εγγυάται την προστασία της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην Ευρωζώνη» .
Φτάνουμε στο σήμερα και το "μειοψηφικό" κατά τον ΓΑΠ ΔΝΤ μας "ξυπνά" απότομα.
Πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της κυβέρνησης όταν ο διευθυντής του ΔΝΤ Στρος Καν είπε πως αν η Ελλάδα προσφύγει στο ΔΝΤ, τότε και το ΔΝΤ θα επιβάλει τους δικούς του όρους. Δηλαδή το ΔΝΤ δεν θα λάβει υπόψη του καθόλου τυχόν επιθυμίες ή προτάσεις της ΕΕ ή τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση.

"Βγήκε" στις αγορές ο φτωχός αλλά και "πιστολέρο" Πρωθυπουργός για να συνάψει δάνειο μετά την σύνοδο κορυφής της ΕΕ και οι "κερδοσκόποι" γράφοντας τον στα απόκρυφα τους μας δάνεισαν ....όπως λέει η κυβέρνηση με 5.9%...

Όσον αφορά τον δανεισμό , επειδή αναφαίρετε ότι η Ελλάδα δανείστηκε με 5,9% και θριαμβολογούν ορισμένοι καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε ότι 5,9% είναι ΜΟΝΟ το κουπόνι .
Το συνολικό κόστος της Ελλάδας είναι υψηλότερο και σύμφωνα με το Bloomberg βρίσκεται στα 6.078%. Θα πει κάποιος ότι "σιγά την διαφορά'!! Η διαφορά όμως είναι διαφορά και αποτελεί μέτρο αξιολόγησης των λόγων της κυβέρνησης και των παπαγάλων αυτής!!!
Η ταυτότητα της έκδοσης βρίσκεται αναλυτικά παρακάτω.
===================================================================
Εκδότης: Ελληνική Δημοκρατία

Ποσό έκδοσης: 5,0 δις Ευρώ
Λήξη: 20 Απριλίου 2017
Τοκομερίδιο: 5,90%
Τιμή: 99,428
Περιθώριο: +310 μβ vs mid-swaps, ισοδύναμο με 334,3 μβ vs DBR 3.75% Ιανουαρίου 2017
Ημερ. Διακανονισμού: 7 Απριλίου 2010
Κύριοι ανάδοχοι: ALPHA BANK, EMPORIKI, ING, BofA-ML, SG CIB
Πιστοληπτική ικανότητα: A2 (Moody’s), ΒΒΒ+ (S&P), ΒΒΒ+ (Fitch), Α-(R&I)
Τόπος εισαγωγής: Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
Πολλαπλότητα: 1.000
Προμήθεια: 0,17%
Νομοθεσία: Ελληνική
πηγη
===================================================================
  • "Οι ελληνικές ελπίδες τσακίστηκαν από την ασθενή ανταπόκριση στην πώληση ομολόγων", ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας "Γκάρντιαν" . Ψέματα??? οι ελπίδες των πολιτών που έστω πίστευαν στις "μούφες" γκρεμοτσκίστηκαν
  • "Η Αθήνα πουλάει περισσότερα ομόλογα, αλλά πληρώνει βαρύ αντίτιμο. Η επίδειξη υποστήριξης από την ΕΕ απέτυχε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών", έγραφε στους πρωτοσέλιδους τίτλους της η παγκόσμια έκδοση των "Τάιμς της Νέας Υόρκης", η οποία άρχιζε σαρκαστικά το ρεπορτάζ της: "Ποια είναι τέλος πάντων η αξία μιας υπόσχεσης από τις κυβερνήσεις της Ευρωζώνης; Οχι και μεγάλη, όπως φαίνεται!
  • "Δεν πείστηκαν" ήταν ο πρωτοσέλιδος τίτλος και των "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς. Εδώ δεν πειστήκαμε εμείς θα πειστούν οι κερδοσκόποι ειδικά όταν ξέρουν δια στόματος πρωθυπουργού ότι η Ελλάδα έχει απολέσει την " εθνική της κυριαρχία"???
(πηγή τίτλων ξένων εφημερίδων ..ΕΘΝΟΣ)
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΫΠΝΙΕΣ... Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΦΙΑΛΤΕΣ ...ΕΑΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: