ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.10

Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .... "Ο ΔΙΩΓΜΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ"

Το ευρώ σώζει την Ελλάδα μα χρειαζόμαστε και plan B.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Ας γίνει σαφές στους πάντες ότι αν η Ελλάδα δεν ήταν χώρα μέλλος της ευρωζώνης και δεν συναλλάσσονταν με ευρώ θα είχε χρεοκοπήσει και τυπικά.

Κανείς δεν θα νοιάζονταν για το τι λέμε στο G20 στον Ομπάμα και αλλού. Η χρήση του ευρώ όμως, κάνει την χρεοκοπία μας “χρεοκοπία του ευρώ” και άρα τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται και ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ καθώς ευρώ υπάρχουν πάρα πολλά σε όλες τις χώρες.

Εκείνο που δεν υπάρχει είναι οικονομική κυβέρνηση για το ευρώ και αυτή την έλλειψη αναδεικνύει η οικονομική κρίση. Ενώ άλλη μια κορυφαία στιγμή του Ελληνικού δράματος είναι η αδυναμία προσφυγής στο ΔΝΤ. Δεν μας αφήνουν καθώς μιλάμε και πάλι για το ευρώ.

Περαιτέρω τα πράγματα είναι απλά.

Τα επιτόκια δεν πέφτουν όσο έχουμε ανάγκη για δανεικά και επειδή πάντα θα έχουμε θα βράσουμε στο ζουμί μας μέχρι τέλους καθώς δεν υπάρχει λόγος και κίνητρο για να πέσουν. Κάθε φορά που θα εκδίδουμε Ελληνικά ομόλογα σε ευρώ θα γίνεται χαμός σε προσφορά χρήματος και επιτόκια. Αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Έχει γίνει κατανοητό στους πάντες (και στην χώρα μας με Διθυράμβους) ότι η ελληνική κυβέρνηση ανέδειξε και συντηρεί το πρόβλημα στην επικαιρότητα απλουστεύοντας την δουλειά των κερδοσκόπων σε τέτοιο σημείο που να κλονιστεί το ευρώ ως παγκόσμιο νόμισμα. Τίποτα δεν θυμίζει στην ευρωζώνη εκείνο το ήσυχο βαρετό φθινόπωρο του 2009 όπου στην ΕΚΤ και στην κομισιόν βαρούσαν μύγες.

Όταν λοιπόν καταρτιστεί το σχέδιο διάσωσης και ουδείς θα έχει ανάγκη να ακούει και να διαβάζει τις Ελληνικές ανοησίες στα ΜΜΕ, η ελληνική κυβέρνηση θα το πληρώσει. Θα πιεστεί να κάνει αίτημα συνδρομής αποδεχόμενη ουσιαστικά “τυπική” χρεοκοπία.

Ύστερα θα ακολουθήσει ένας εκδικητικός ευρωπαϊκός οικονομικός έλεγχος που θα εξελιχτεί σε Ελληνικό διωγμό και λύση του ευρωπαϊκού προβλήματος. H Ελλάδα θα γίνει σταδιακά ένα τεράστιο ευρωπαϊκό πρόβλημα και καμία αλληλεγγύη δεν θα είναι αρκετή για να μας σώσει. Η χώρα Θα πληρώσει τις βλακείες της. Τα ψέματα τελειώνουν κάποτε για όλους. Το “καλό κουράγιο” το “φιλότιμο” ακούστηκαν ήδη και απορώ γιατί το συζητάμε.

Τα πράγματα τείνουν να κλειδώσουν προς τα εκεί. Ίσως να τεθεί το ερώτημα -από έξω- για την θέση μας στην ζώνη του Ευρώ. Φρονώ ότι θα πρέπει να απαλλαγούμε νωρίς από ότι η ΕΕ θεωρεί “παγκόσμιο πρόβλημα ” και να καταστρώσουμε το σενάριο της επόμενης ημέρας.

Το plan B της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: