ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.10

Ποιες χώρες -πέραν της Γερμανίας- θέλουν να δουν την Ελλάδα να προσφεύγει στο ΔΝΤ

Ρήγματα διαπιστώνονται στο κοινό μέτωπο της Ευρωζώνης και στην πεποίθηση ότι η Ένωση μπορεί να αντιμετωπίσει την ελληνική κρίση μόνη της, χωρίς την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η θέση της Γερμανίας είναι πλέον γνωστή, καθώς η κυβέρνηση της Angela Merkel δεν επιθυμεί να δώσει οικονομική ενίσχυση ή εγγυήσεις δανείων, αλλά προτιμά τη λύση της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Όμως, το τελευταίο διάστημα, υπέρ της εμπλοκής του διεθνούς οργανισμού τίθενται, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι Financial Times, η Φινλανδία, η Ολλανδία και η Ιταλία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι επίσημα, η Ευρώπη επιμένει ότι δεν χρειάζεται οικονομική ενίσχυση αλλά μόνο τεχνική βοήθεια από το ΔΝΤ για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης. Στις Βρυξέλλες πρόκειται για ζήτημα τιμής και αξιοπιστίας, καθώς αναγνωρίζουν ότι η προσφυγή μιας χώρας μέλους της Ευρωζώνης στο ΔΝΤ θα σήμαινε την αποτυχία του εγχειρήματος του ευρώ.

Η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί μέσω της απειλής για προσφυγή στο ΔΝΤ να πιέσει τους Ευρωπαίους εταίρους να ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου διάσωσης που συμφωνήθηκε κατά το πρόσφατο Eurogroup.

Όμως, η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών Christine Lagarde τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ μιας ευρωπαϊκής λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: