ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.10

Εμπρός ξανασταυρώνεσαι….!!!

Γράφει η Vicky Zar

Η εβδομάδα των παθών ξεκίνησε κι όμως μέσα στην καρδιά μας ο καθένας κουβαλάει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά που εδώ και καιρό τώρα μας φέρνει προ των πυλών της μιζέριας και της οικονομικής εξαθλίωσης .Οι μέρες των βασανιστηρίων έγιναν μήνες και οι μήνες έγιναν χρόνια ,αφού οι ισχνές αγελάδες ήρθαν για να μείνουν και η μέρα της δικής σου ανάστασης αργεί ακόμα…

Οι δρόμοι γέμισαν επαίτες ,πρόσκαιρους κλέφτες και χρήστες που μέσα από τις ψευδαισθήσεις και τα πολιτικά πρότυπα διδάχτηκαν τις κλοπές από τους πιο επιδέξιους και κρατερούς …..Όλοι υποφέρουν θύματα και θύτες από σπόντα ψάχνουν ακόμα στα σκουπίδια να βρουν μια απάντηση πριν σκάσει στα χέρια τους η βόμβα ενός συστήματος που πυροδοτεί φτώχια και διαμελισμό των πάντων. Κι εσύ περιμένεις ακόμα την ανάσταση να φας αρνί από τα δανεικά εξ Ευρώπης αλλά οι ατέλειωτες ώρες στο σταυρό σου χαρίζουν μόνο ξύδι στην πληγή . Ποιον να προδώσεις σαν άλλος Ιούδας για τα πολύτιμα αργύρια- ευρώ δε σου έμεινε κανένας αφού όλοι πρόλαβαν να σε προδώσουν και να σε απαρνηθούν << πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ….>> . Έμεινες θύμα και μάρτυρας μαζί να αναρωτιέσαι για τι οι θεο-σωτήρες που τόσα χρόνια πίστευες δε σε διάλεξαν από τον Βαραββά….

Η νηστεία διαρκείας που σου επέβαλλαν έρχεται να εξαγνίσει τα λάθη τους να σε σώσει από τα περιττά κιλά που σου χαλούσαν την εικόνα … γιατί σαν τις μωρές παρθένες αρέσκεσαι να πιστεύεις στα παραμύθια . Τα σημάδια από τα καρφιά είναι βαθειά ακόμα και αν αναστηθείς ετεροχρονισμένα θα υπάρχουν ακόμα στην ψυχή σου να σου θυμίζουν πως οι μέρες πάνω στο σταυρό ήταν οι εφιάλτες που δεν πρόλαβες να αποφύγεις για το καλό του κόσμου και τη σωτηρία της ψυχής σου… Είναι η αέναη συμφωνία που υπέγραψες ερήμην σου ότι κι εσύ μαζί με τον Χριστό κάθε χρόνο θα ξανασταυρώνεσαι…….

Δεν υπάρχουν σχόλια: