ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.10

Ομιλία ΓΑΠ προς λοβοτομημένους Αυστραλοπιθήκους


«Ξέρουμε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας»
Ο Αβάπτιστος στο Υπουργικό Συμβούλιο (18/03/2010)

«Ξέρουμε ότι ο λόγος μας έχει αξία»
Ο Αβάπτιστος στο Υπουργικό Συμβούλιο (18/03/2010)

«Ξέρουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι η χώρα ούτε των κούφιων λόγων, ούτε των υποσχέσεων που συνεχώς αθετούνται»
Ο Αβάπτιστος στο Υπουργικό Συμβούλιο (18/03/2010)

Το προκλητικό δεν είναι ότι μιλάει έτσι αυτός που συνεχώς αθετεί τις υποσχέσεις του αλλά ότι κανένα από τα χουντοκάναλα δεν σχολίασε την απύθμενη θεας΄θτητα των επικοινωνιολόγων του Αβάπτιστου.

«Βάζουμε τέλος στο σύστημα που ευνοούσε κάποιους προνομιούχους, με πολλά πραγματικά εισοδήματα, αλλά με ελάχιστες έως και μηδαμινές φορολογικές υποχρεώσεις. Βάζουμε τέλος, επίσης, σε εκείνες τις συντεχνίες που εξασφάλιζαν προνομιακούς συντελεστές φορολόγησης και ασυλία από το σύστημα».
Ο Αβάπτιστος στο Υπουργικό Συμβούλιο (18/03/2010)

Για τον λόγο αυτό παραμένει σε ισχύ, το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, είναι απαλλαγμένο από την καταβολή φόρων, για το εισόδημα από τη διαχείριση των πόρων του, και δεν καταβάλλει φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας και δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αλλά και από (Ντονμέ) χριστιανούς, αντί του ελληνικού κράτους!!!

«Αποκαθιστούμε με κάθε τρόπο την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα».
Ο Αβάπτιστος στο Υπουργικό Συμβούλιο (18/03/2010)

Για τον λόγο αυτό η υπάλληλος Ξ.Μ που υπηρετούσε στα Σκόπια, ανεκλήθη στην Αθήνα εδώ και μήνες, με «διαταγή μετακίνησης» και υπηρετεί πλέον στο Διπλωματικό Γραφείο του πρωθυπουργού, αλλά εξακολουθεί να λαμβάνει 9.600 ευρώ ανά δίμηνο ως επίδομα αλλοδαπής, ενώ εργάζεται στο εσωτερικό. Σστο γραφείο του αναπληρωτού κ. Δρούτσα, η κυρία Γ.Ι., επίσης ορμώμενη -με «διαταγή μετακίνησης» και αυτή- από το Βουκουρέστι, και εισπράττει και αυτή το επίδομα αλλοδαπής.
Η «διαταγή μετακίνησης», επιβάλει και «ημερήσια αποζημίωση» για την μετακίνηση στο σπίτι της ,(90 ευρώ την ημέρα x 30 = 2.700 ευρώ μηνιαίως ). 4.800 ευρώ επίδομα αλλοδαπής, συν 2.700 «ημερήσια αποζημίωση» , 7500 ευρώ πάνω από τον κανονικό μισθό..

Νόμιμα όλα αυτά; Νομιμότατα!


«Γι' αυτό και φέρνουμε τη διαφάνεια στο επίκεντρο της πολιτικής μας, ώστε να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός πού πάνε τα λεφτά του».
Ο Αβάπτιστος στο Υπουργικό Συμβούλιο (18/03/2010)

Για τον λόγο αυτό κατατέθηκε η ντροπολογία Σαραγκούση που με την οποία «παρέχεται η δυνατότητα στον Πρωθυπουργό, σε θέματα κατεπείγοντα και μείζονος εθνικής σημασίας, να αναθέτει απευθείας σε επιτροπές την εκπόνηση μελετών και έργων και να καθορίζουν με τον υπουργό Οικονομίας την αμοιβή των μελετητών», ώστε να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός πού πάνε τα λεφτά του».
Νόμιμον κι αυτό; Νομιμότατον! Ηθικόν όμως;

«Κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για μια δίκαιη κατανομή των υποχρεώσεών μας απέναντι στην Πολιτεία και το κοινωνικό σύνολο, αλλά και για την αναδιανομή των εισοδημάτων στη χώρα».
Ο Αβάπτιστος στο Υπουργικό Συμβούλιο (18/03/2010)

Για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση, φορολογεί και την αγορά πρώτης κατοικίας, καταργεί ουσιαστικά το αφορολογήτο ορίο των 12.000 ευρώ, για να πληρώσει φόρο εισοδήματος η φτωχολογιά, αυξάνει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, και παράλληλα ο φορολογικός συντελεστής στα μη διανεμόμενα επιχειρηματικά κέρδη μειώνεται από 25% σε 20%. Και από τη λεγόμενη «ενιαία κλίμακα φορολόγησης» εξαιρούνται οι τόκοι από ομόλογα, πρός όφελος των τραπεζών και των «επενδυτών».

Σπύρος Χατζάρας

YΓ. Το, «Ξέρουμε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας», το είπε πρός αυτούς με τους οποίους έχει υπογράψει προσωπικα και οικογενειακά, συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: