ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

ΓΑΠ & ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ....."ΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟ"....

Είναι απογοητευτικό αλλά αληθινό.
Γράφαμε στις 17.3.2009 ....ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ"
.... η (α)καταλληλότερη κυβέρνηση όμως , και ευτυχώς ,δεν πρόλαβε να "βγάλει στο σφυρί " την περιουσία του δημοσίου. Άλλωστε η Κυβέρνηση Καραμανλή έλαμψε δια της βραδύτητας των εις πέρας κάθε φορά πολιτικών επιλογών της ...ήταν το θετικότερο αυτής της κυβέρνησης μια και τα "βόδια τους αργά" με αποτέλεσμα να μείνει και κάτι για τον Ελληνικό λαό.
Σήμερα όμως ένα χρόνο μετά ο Πρωθυπουργός ΓΑΠ γνωστός πλέον ... ως ο Κυβερνήτης με τα "σηκωμένα μανίκια" , σε αντίθεση με τον προκάτοχο του Καραμανλή ...,"άρον άρον" σταυρώνει τους μικρομεσαίους αλλά και άρον άρον .....λέγεται ότι θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΟΡΘΙΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ......

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ : Το μεγάλο φαγοπότι με την κρατική περιουσία. Το μεγάλο φαγοπότι με την κρατική περιουσία.

Μια εταιρία-κολοσσό ψιθυρίζεται ότι θα δημιουργήσει η κυβέρνηση και η οποία θα διαχειρίζεται όλη την ακίνητη περιουσία του δημοσίου, συνολικής αξίας άνω των 250 δις. ευρώ. Η περιουσία του δημοσίου σήμερα ξεπερνά τα 72.000 στρέμματα ή τα 110.000 ακίνητα χωρίς να συνυπολογίζεται η περιουσία των ασφαλιστικών Ταμείων και των ΔΕΚΟ.

Η περιουσία αυτή σήμερα διακλαδίζεται σε τέσσερις κεντρικούς φορείς και περίπου 60 επιμέρους, με κεντρικό φορέα την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου που ασκεί εποπτικό ρόλο στα ακίνητα του υπουργείου Οικονομικών.

Αν συνδυαστούν αυτοί οι ψίθυροι με την βέβαιη πλέον έλευση του φανατικού με τις ιδιωτικοποιήσεις ΔΝΤ ( το έχω γράψει και πριν την σύνοδο ότι το μόνο που αναζητούν είναι …το άλλοθι) και λάβετε υπόψη σας και το στόχο του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης για έσοδα 5,7 δις. ευρώ μέσω αποκρατικοποιήσεων στην τριετία, καταλαβαίνετε τι ξεπούλημα κρατικής περιουσίας έρχεται και τι χρυσοφόρες μπίζνες θα κάνουν οι πάσης φύσεως εμπλεκόμενοι – και διαπλεκόμενοι – με το όλον θέμα.

==========================

ΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟ ...... ΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΜΠΑΜΠΑ " ΕΙΧΑΝΕ??

Δεν υπάρχουν σχόλια: