ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

Α. Μερκέλ: “Βυθίσατε το Χώρα”

Αντιγράφω από: Μέρκελ προς Ερντογάν: “Ανοίξτε αεροδρόμια και λιμάνια στην Κύπρο”


Σκληρή γραμμή κράτησε στην Τουρκία η Άνγκελα Μέρκελ, καθώς στη συνάντησή της με τον τούρκο πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όχι μόνο κάλεσε την Τουρκία να ανοίξει τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της στην Κύπρο, αλλά επανέλαβε τη διαφωνία της με την πλήρη ένταξη της Άγκυρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Για την ακρίβεια, η γερμανίδα καγκελάριος αξίωσε την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Τελωνειακής Ένωσης με το άνοιγμα των τουρκικών λιμανιών και αεροδρομίων στην Κυπριακή Δημοκρατία. “Εξαιτίας της άρνησης της Τουρκίας να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που απορρέουν από το Πρωτόκολλο παραμένει από το 2005 «παγωμένος» αριθμός κεφαλαίων στις ενταξιακές δαπραγματεύσεις της χώρας με την ΕΕ”, είπε η κ. Μέρκελ, που επέμεινε στη θέση της περί «προνομιακής σχέσης» της Τουρκίας με την ΕΕ αντί για πλήρη ένταξη. Η τουρκική πλευρά απορρίπτει την «ειδική σχέση», κατηγορώντας τη Γερμανία και τη Γαλλία ότι παραβιάζουν την αρχή της ισότητας των υποψήφιων προς ένταξη χωρών.

======================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Μεγάλες στιγμές Καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος έχει αναλάβει να καλύψει όλα (μα όλα) τα κενά του Γιώργου.

Σε συνεργασία με τον Σαρκοζύ βάζουν πλάτη για να δανείζεται η Ελλάδα φθηνά από τις αγορές.

Επιβάλει σιωπή στον ΓΑΠ και διαμορφώνει μια ζώνη Ασφαλείας μεταξύ ΔΝΤ και ΕΕ για να μην χρεοκοπήσει η αυτή την χώρα και τέλος διατάσει τον Γιώργο να εκτελεσει.

Έρχεται σήμερα να υπερασπιστεί και τα εθνικά μας θέματα όπως φαίνεται στο παραπάνω άρθρο.

Είναι πλέον σίγουρο ότι σύντομα να πει και το “Βυθίσατε το Χώρα” ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει διάγγελμα στον Ελληνικό Λαό για την εγκληματικότητα και την βία στα Γήπεδα.

Λέτε να ζητήσει την παραίτηση του Χρυσοχοίδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: