ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.10

Γέμισε το απουσιολόγιο στο « φροντιστήριο» του ΠΑΣΟΚ

«Φροντιστήριο» για τη διαχείριση κρίσεων διάρκειας τεσσάρων ωρών, πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιπποκράτους από τον καθηγητή του Χάρβαρντ Ρόναλντ Χάιφετζ για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στο σεμινάριο είχαν κληθεί από τον πρωθυπουργό όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη αλλά τελικά το απουσιολόγιο γέμισε όχι από αποβολές αλλά από απουσίες

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι Χ. Παμπούκης, Π. Γερουλάνος, Ι. Πανάρετος, Στ. Αρναουτάκης, Μιχ. Καρχιμάκης, Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη. Επίσης, επέστρεψαν και κάθισαν στα «θρανία» οι ευρωβουλευτές Στ. Λαμπρινίδης , Συλβάνα Ράπτη, Άννυ Ποδηματά, Γ. Σταυρακάκης , Σπ. Δανέλλης , ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης και μερικοί περιφερειάρχες.

Ο Παπανδρέου, ο οποίος αφού προλόγισε τον προσκεκλημένο του θυμωμένος από τις πολλές απουσίες δήλωσε προς τους παρόντες ότι: «Πολλοί μπορεί να προβληματίζονται από αυτή τη διαδικασία διαρκούς επιμόρφωσης επειδή νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα ή ότι έπειτα από κάποια ηλικία ο άνθρωπος δεν μπορεί να μάθει. Η γνώση όμως εξελίσσεται». Η μόνη λύση πάντως που απομένει στους αδικαιολόγητα απόντες είναι προσκομίσουν χαρτί γιατρού…

To Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: