ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

Η προδοσία ενός Λαού! Το μοντέλο της Αργεντινής εφαρμόζεται τώρα στην Ελλάδα.

Έχουν αρχίσει να ακούγονται και φωνές για το ότι το ΔΝΤ δεν είναι κακό και η προσφυγή σε αυτό δεν είναι και καταστροφή!
Μετά το πάθημα της Αργεντινής και άλλων κρατών που προσέφυγαν στο ΔΝΤ, κανείς δε δικαιούται να πει ότι δε γνώριζε και γι αυτό την έπαθε… Το πάθημα της Αργεντινής είναι μία από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις για το πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι οι συνέπειες μίας αυστηρής λιτότητας και η εφαρμογή μίας ανάλγητης υπαγορευμένης πολιτικής, που δεν αποσκοπεί στην κοινωνική δικαιοσύνη αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη διάλυση μίας χώρας και την εκποίηση του δημόσιου πλούτου προς όφελος μίας ολιγαρχίας, ντόπιας και ξένης.

Αυτό που συνέβει στην Αργεντινή, οδηγώντας την στην κατάρρευση το 2001, είναι μία σειρά μεθοδεύσεων από όλες τις κυβερνήσεις που, ακολουθώντας νεο-φιλελεύθερες πολιτικές και τις οδηγίες τους ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, κατάφεραν να οδηγήσουν μία πλούσια χώρα στην καταστροφή και το λαό της στην πλήρη εξαθλίωση, την ανεργία και τη φτώχεια…

Ο λαός της Αργεντινής προδώθηκε! Όμως άφησε μία παρακαταθήκη σε όλους τους άλλους δείχνοντας το πάθημά του ώστε οι επόμενοι να μην πάθουν τα ίδια… Ο Ελληνικός λαός δε δικαιούται να πει δε γνώριζα και να αφήσει το μέλλον του στις προσταγές ξένων “ηγεμόνων” που, συνεργαζόμενοι με τις προδοτικές κυβερνήσεις, απαιτούν να οδηγηθεί στην καταστροφή και να παραδοθεί μαζί με τον πλούτο της χώρας (όσον έχει απομείνει!) βορά στα χέρια μίας σάπιας ολιγαρχίας.

Οι λαοί προδίδονται πάντα εκ των έσω και, με αφορμή και τη σημερινή επέτειο, ο Ελληνικός λαός (αλλά και όλοι οι λαοί) πρέπει να είναι έτοιμος, να βγάλει τις παρωπίδες και να δει κατάματα την αλήθεια! Αυτό που στήνεται στις πλάτες του είναι μεθοδευμένο και στήνεται εδώ και πολύ καιρό. Τώρα όμως ο Παπανδρέου δείχνει αδίστακτος και αποφασισμένος να κάνει ό,τι του ζητηθεί για την ολοκλήρωση του σχεδίου… Έχει συμμάχους τη ντόπια ολιγαρχία που αποβλακώνει τον κόσμο μέσω της “ενημέρωσης”, αλλά και τα ξένα αφεντικά του που τόσο ανάγκη έχει να τους αποδείξει πόσο πιστό σκυλί είναι…

Για να μην τρέφουμε λοιπόν αυταπάτες και έχουμε ψευδαισθήσεις, για να μην παραμυθιαζόμαστε τόσο εύκολα… ακολουθεί το ντοκυμαντέρ του Fernando Solanas που εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάρρευση μίας τόσο πλούσιας χώρας.

Το ντοκυμαντέρ αφηγείται τα γεγονότα ξεκινώντας από την εξέγερση του Δεκεμβρίου του 2001 και κάνοντας ιστορική αναδρομή στα γεγονότα που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.
Μία χώρα πλούσια που, με τη συνενοχή των πολιτικών, των τραπεζιτών, των μεγάλων πολυεθνικών και της χειραγωγημένης δικαιοσύνης, καταστράφηκε λόγω του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου της και της εκχώρησης των δημοσίων επιχειρήσεων σε ιδιώτες…! (Σας θυμίζει κάτι..;)
Δείτε με ιδιαίτερη προσοχή το 4ο μέρος που εξιστορεί την εξαπάτηση του λαού από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο που, όταν ανέβηκε στην εξουσία, λίγες μέρες μετά… αναίρεσε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και ακολούθησε το νεο-φιλελεύθερο πρόγραμμα των συντηρητικών (αντιπάλων του) υπακούοντας στις προσταγές του ΔΝΤ!!! (Αν δε σας θυμίζει κάτι και αυτό… Τουλάχιστον μπορείτε να ξέρετε από πού αντιγράφει τους λόγους του και την πολιτική του ο Γιωργάκης ή καλύτερα ότι είναι εντεταλμένος των ίδιων αφεντικών!)
Αποτέλεσμα της νεο-φιλελεύθερης πολιτικής και της αδιαφορίας του λαού που αφέθηκε στις κυβερνήσεις του… η καταστροφή ενός ολόκληρου έθνους!


Υγ. Ακούστε μία ενδιαφέρουσα εκπομπή του Άρη Χατζηστεφάνου για το ΔΝΤ με τίτλο “ΔΝΤ: Η νεκρανάσταση του τέρατος”

Υγ2. Διαβάστε ένα άρθρο (δημοσιεύτηκε 16/7/2001) του Claudio Katz, οικονομολόγου καθηγητή του πανεπιστημίου του Μπουένος Άιρες.

Yγ3. Το 5ο και 6ο μέρος προστέθηκαν και μπορείτε να τα βρείτε εδώ


ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG bloggingvsmanipulation

Mας "βοήθησε" το gazaki

4 σχόλια:

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

Το ΔΝΤ δεν είναι σίγουρα αγγελικό. Όπως δεν είναι ευαγή ιδρύματα οι κάθε είδους τράπεζες και τοκογλύφοι που μας δανείζουν. Όμως είναι υπερβολή να συγκρίνεται η Ελλάδα με την Αργεντινή. Γιατί ΠΡΩΤΟΝ δεν έχουν κοινά Πολιτικά χαρακτηριστικά (η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ) και ΔΕΥΤΕΡΟΝ ο Παπανδρέου δεν είναι Μένεμ! Το να μιλάτε για συνομωσία, προδοσία ανάλογη της περίπτωσης της Αργεντινής και σχέδιο κατά του Λαού, είναι προσβλητικό: Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα πατριωτικό, αν μη τι άλλο. Η χώρα ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ από τον Καραμανλή, που επιχείρησε την επανίδρυση του Δεξιού κράτους που είχε καταργήσει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η χώρα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ πάλι τώρα, εξαιτίας της ανευθυνότητας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού, αυτή τη φορά από τα κατεστημένα δήθεν αριστερά κόμματα

Όσο για την κρίση της Αργεντινής
Ρίξτε μια ματιά στο The Take
της Naomi Klein
(http://www.youtube.com/watch?v=LEzXln5kbuw)
σε εννέα videos με αγγλικούς υπότιτλους

Unknown είπε...

Σίγουρα η Ελλάδα δεν είναι Αργεντινή!! Θα συμφωνήσω απόλυτα!!
Το θέμα μας όμως είναι οι πρακτικές του ΔΝΤ! Όπως και να το κάνουμε ο ρόλος του και η εμπλοκή του πλέον έχει τις ευλογίες της ΕΕ. Για τον Καραμανλή το είδαμε!!Αποτέλειωσε ότι είχε απομείνει όρθιο. Σαφώς και η 'διακυβέρνηση" του μας έδωσε την "χαριστική βολή" γιατί τα προβλήματα στην οικονομία της Ελλάδας δεν προήλθαν δια της παρθενογένεσις των και μόνον κατά την περίοδο της ΝΔούλας. Όσο για το "πατριωτικό' ΠΑΣΟΚ επιτρέψτε μας το επίθετο να το προσδώσουμε στο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ....!!! Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε τι εννοώ γιατί από το θάνατο του ιδρυτή του και μετά το ΠΑΣΟΚ έχει να επιδείξει μόνον "ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ" και "ΟΤΣΑΛΑΝ" ... και έπεται συνέχεια??? ...... ΙΔΩΜΕΝ!!! Ελπίζω πως όχι ....

σσ: το "προδοσία" αφορά τον ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ, Stefanos, κανένας πουλημένος Πακιστανοπασόκος θα είσαι για να υπερασπίζεσαι τόσο ένθερμα τον Αβάπτιστο Goeffrey από τη Minessota. Τώρα ξαφνικά, για την κατάντια της χώρας φταίει ο "λαϊκισμός της αριστεράς" ; Αφού όλος ο εσμός του Συριζο-Πακιστανοπασόκ αριστερός είναι! Το ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ δεν μου λέει τίποτα. Εμένα με ενδιαφέρει η κατάληξη: ο Αβάπτιστος είπε: "Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε". Και σωστά το είπε: αν δεν αλλάξουμε (κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ) θα βουλιάξουμε σίγουρα! Και αυτή θα είναι η κατάληξη. Γιατί προσποιήστε ότι δεν το βλέπετε; Μήπως συτίζεστε κι εσείς από το Πρυτανείο, όπως κάθε πουλημένος Μισέλληνας σε αυτή τη δόλια χώρα;
Ας είναι όμως, ο καιρός της εξέγερσης πλησιάζει και τότε οι κρεμάλες δεν θα δείξουν οίκτο! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.