ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.10

Αντίσταση στην κατοχή που μας έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες, ανθέλληνες πολιτικοί. Κακοποίηση Ελληνίδων στο Σύνταγμα από τους νέους Ιθαγενείς!

Θυμάστε τον κακομοίρη τον Δήμαρχο Αθηναίων τον Νικήτα Κακλαμάνη που μετρούσε 6,5,4,3,2,1......Καλή Χρονιά..; Είχαμε κάνει τότε μια ανάρτηση (μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ) για την πολυπολιτισμική εκδήλωση αυτή, στην Νέα Αθήνα όπως την οραματίζονται ο Ραγκούσης, η Διαμαντοπούλου, η Τζάκρη, η Δραγώνα, η Ρεπούση, ο Δήμου, ο Βαλλιανάτος, ο Τσίπρας κι ο Αλαβάνος, η Αλ Σαλέχ και όλοι οι άλλοι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, της απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς και στον αφελληνισμό και αποχριστιανισμό των σχολείων και της παιδείας των ελληνόπουλων.......

Το παρακάτω βίντεο είναι "αφιερωμένο" σε όλους αυτούς αλλά και στον πρωθυπουργό και ολόκληρη την κυβέρνηση της 4ης Οκτωβρίου 2009.



Αδέρφια μου Ελληνες,
Η πατρίδα κινδυνεύει. Βρισκόμαστε κάτω από μια ιδιότυπη κατοχή. Εκτός από την οικονομική κατοχή που μας έχουν επιβάλλει οι τοκογλύφοι με την ανοχή επί δεκαετιών προδοτών πολιτικών, τα τελευταία 10 (ή και περισσότερα) χρόνια τα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και η ελληνική επαρχία (ειδικά Ηπειρος, Μακεδονία, Θεσσαλία και Θράκη) βρίσκονται κυριολεκτικά υπό ξένο ζυγό.
Το κέντρο μάλιστα της πρωτεύουσας της πατρίδας μας, Ομόνοια και Σύνταγμα είναι απροσπέλαστα για τους Ελληνες και κυρίως για τις Ελληνίδες.
Μην κάνετε ποτέ το λάθος να αφήσετε τις γυναίκες σας, τις μανάδες, τις κόρες ή τις αδερφές σας να πάνε στο κέντρο απροστάτευτες.......
Ο Υπουργός Προστασίας του (Αλλοδαπού, Αλβανού, Αφγανού, Αναρχικού κλπ) Πολίτη παραλαμβάνοντας το χάος από τους προκατόχους του, επέφερε πλέον τον ολοκληρωτικό όλεθρο. Το κέντρο της Αθήνας επί των ημερών του θυμίζει τα Σόδομα και τα Γόμορρα.

Πορνεία, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βρωμιά και δυσωδία έχουν καταστήσει την ζωή ανυπόφορη. Βιασμοί, ληστείες, τρομοκρατία είναι καθημερινά φαινόμενα για τους λιγοστούς κατοίκους και τους Ελληνες περαστικούς του κέντρου και των γύρω περιοχών. Οι μόνοι που προσπάθησαν και προσπαθούν να σηκώσουν το κεφάλι είναι οι ηρωϊκοί κάτοικοι του Αγίου Παντελήμωνα Αχαρνών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται με διαταγές του Χρυσοχοϊδη ως φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές και ξενοφοβικοί!!!! Συλλαμβάνονται την στιγμή που προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Ξυλοκοπούνται από αναρχικούς, Συριζαίους και αλλοδαπούς όταν προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους. Κι όταν τρέχουν να προστατευτούν στην Ελληνική Αστυνομία, εκείνη εφαρμόζντας τις προδοτικές , αντισυνταγματικές και ανθελληνικές διαταγές του Υπουργού Προ-Πο (όπως τον απόκαλούν πολλοί) τους ξαναξυλοφορτώνει και τους απειλεί με συλλήψεις και προσαγωγές!!!!

Οσο κι αν σας φαίνεται παράξενο αυτά που είδατε στο βίντεο είναι καθημερινό φαινόμενο (και σε πολύ χειρότερο βαθμό) σε όλες τις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Εκεί που άλλοτε περνούσε η λατέρνα, οι άνθρωποι χαιίρονταν την καθημερινή επαφή τους και το αίσθημα ασφάλειάς τους αντικατοπτριζόταν στις ανοιχτές πόρτες και στις αυλές τους, σήμερα βασιλεύει ο τρόμος, και ο αλλοδαπός εγκληματίας. Ο αυριανός "Ελληνας" ιθαγενής του Ραγκούση έχει επιβάλλει τον πολυπολιτισμικό τρόπο ζωής που κουβάλησε από την χώρα του. Ο Αλβανός μαφιόζος ουτσεκάς, ο Αφγανός Ταλιμπάν, ο Πακιστανός ισλαμιστής τρομοκράτης, ο Νιγηριανός μαστρωπός με τις αφρικανές πόρνες του, ο Γεωργιανός έμπορος ναρκωτικών, ο Ρουμάνος κλέφτης....όλα τα καλά παιδιά έχουν μαζευτεί σε μια περιοχή 15 τετραγωνικών χιλιομέτρων!!!

Πολλές φορές έχουμε πεί στο ιστολόγιό μας ότι δεν είμαστε απο αυτούς που θέλουν να κλειστούν σε γκέτο οι αλλοδαποί στην πατρίδα μας. Δεν θέλουμε να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί μετανάστες που ζούν στην χώρα μας.
Ζητούμε να μπεί επιτέλους ένα ποσοστό όπως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του κόσμου. Να ξέρουμε πόσους μπορεί να εξυπηρετήσει η χώρα μας. 200.000 αντε 300.000 το πολύ.
Να επαναπροωθηθούν οι λαθρομετανάστες στις χώρες προέλευσής τους, ή σε άλλες χώρες της Ευρώπης που επιθυμούν. Να φύγουν όλοι οι μετανάστες νόμιμοι ή παράνομοι που δεν έχουν μόνιμη δουλειά. Να φύγουν όσοι δεν έχουν οικογένειες να θρέψουν. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι όποιος έχει οικογένεια και νόμιμη δουλειά δύσκολα θα πέσει στο έγκλημα και στην παρανομία γενικότερα.

Κι αφού ξεκαθαρίσει το σκηνικό οι εναπομείναντες οικονομικοί μετανάστες να αποκτήσουν τα νόμιμα έγγραφα για εργασία. Τα παιδιά τους να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία και σε βάθος χρόνου και κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις (γνώση ελληνικής γλώσσας, ελληνικού τρόπου ζωής, ελληνικών νόμων, υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις και γενικά έμπρακτη αγάπη για την Ελλάδα) να μπορέσουν οι επόμενες γενιές όσων τελικώς θελήσουν να μείνουν για πάντα στην πατρίδα μας, να πάρουν αν τόσο πολύ το επιθυμούν, την Ελληνική υπηκοότητα. Κι όχι φυσικά την Ελληνική Ιθαγένεια!!!!! (εδώ την ελληνική ιθαγένεια δεν την έδωσαν οι παπούδες μας στους φιλέλληνες το 1821 που πολέμησαν και σκοτώθηκαν για την ελευθερία μας, κι όχι ότι την απάιτησαν οι άνθρωποι, κάθε άλλο. Ακόμα και το ύψιστο αγαθό -την ζωή μου- να δωσω για το Αφγανιστάν, ας πούμε, γιατί ξέρω 'γω αγάπησα τους Αφγανούς που ήταν σκλαβωμένοι κλπ κλπ, αυτό σημαίνει ότι από Ελληνας θα γίνω Αφγανός; Μην τρελαθούμε ρε παιδιά.....)

Αυτά φυσικά με την σημερινή κυβέρνηση είναι απλά όνειρα εαρινής νυκτός.....
Ετσι επαφίεται πλεον σε μας τους Ελληνες η προστασία της πατρίδας μας όπως όριζει άλλωστε και το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Εύχομαι λοιπόν Αγιες μέρες που είναι, να έρθει σύντομα η Ανάσταση για όλους μας και πάνω από όλα για την αγαπημένη μας πατρίδα.
Ας είναι σύντομη η νύκτα "όπου τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβια".......
koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια: