ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.10

Όταν η πολιτική σκοπιμότητα τίθεται υπεράνω της αλήθειας, ακόμα και πρωθυπουργοί εξευτελίζονται

aΟ σουηδός πρωθυπουργός Φρέντρικ Ράινφελντ εξέφρασε στον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη “λύπη” του μετά την ψηφοφορία της Πέμπτης στο σουηδικό κοινοβούλιο μιας πρότασης που χαρακτηρίζει “γενοκτονία” τις σφαγές των Αρμενίων, το 1915, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του κ. Ερντογάν. Ο κ. Ράινφελντ που τηλεφώνησε το Σάββατο το βράδυ στον κ. Ερντογάν, “του εξέφρασε τη θλίψη του και είπε ότι η κυβέρνησή του δεν συμμερίζεται απολύτως την απόφαση αυτή, μια πρωτοβουλία που δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και είχε ως κίνητρο αποκλειστικά τους υπολογισμούς της εσωτερικής πολιτικής”, αναφέρουν οι υπηρεσίες του κ. Ερντογάν σε ανακοίνωση τους. Ο σουηδός πρωθυπουργός τόνισε επίσης, σύμφωνα με την Άγκυρα, ότι η κυβέρνησή του είναι “έτοιμη να κάνει τα αναγκαία ώστε αυτή η αβάσιμη απόφαση να μην σκιάσει τις διμερείς σχέσεις”, και διαβεβαίωσε ότι δεν αποδυναμώνει την υποστήριξη της Σουηδίας προς την Τουρκία στη διαδικασία ένταξης της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Ερντογάν, από την πλευρά του “επέμεινε σθεναρά στην απογοήτευση” που αισθάνθηκε η Τουρκία, αν και αναγνώρισε ότι η σουηδική κυβέρνηση ήταν εχθρική προς την ψηφοφορία αυτή, και απηύθυνε έκκληση για τη λήψη “μέτρων για την αποκατάσταση” της κατάστασης, προστίθεται στην ανακοίνωση.-

Τα Πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: