ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ..... ΜΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΓΑΠ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ


Γράφαμε το πρωϊ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ......ΕΑΝ ΣΥΝΑΨΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ 6% ΑΠΟ 6.3%??

Διαβάζουμε.... στο .info-guardian

Δεν έπεσαν τα spreads, απέτυχε το test

Υψηλό ήταν το κόστος του δανεισμού του Δημοσίου παρά τις προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα για τον περιορισμό των spreads. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αισθάνεται προδομένο από την ΕΕ καθώς παρά τη συμφωνία και τις παρασκηνιακές διαβεβαιώσεις για την συρρίκνωση των spreads αυτό τελικά δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα το επιτόκιο να διαμορφωθεί στο 5,9%. Οι προσφορές έφτασαν τα €7 δισ. υπερκαλύπτοντας την έκδοση των €5 δισ. Όπερ σημαίνει ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα χρειαστεί 7,1 δισ. ευρώ για να ξεπληρώσει αυτό το δάνειο.
==================================================================


Κασσάνδρες προφήτες κακών ειδήσεων..... κοινώς "γκαντέμηδες" .... κάπως έτσι αυτοχαρακτηριζόμαστε .... αφού ο τόσος κόπος και ιδρώτας και αγωνία μετά πανηγυρισμών στο τέλος της συνόδου κορυφής της ΕΕ από την κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα που αποκόμισε από αυτήν ..... δεν μας έπεισαν και κινδυνολογήσαμε με την ανωτέρω ανάρτηση!!!

ΛΕΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ????
ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΠΛΕΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ"...... ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΑΠ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: