ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


Φίλοι Πειρατές, Κουρσάροι, άνθρωποι της ναυτοσύνης & της θάλασσας.
Αφού κοπάσουν οι κραυγές για τα γνωστά συνθήματα, μήπως θα πρέπει να κοιτάξουν λίγο οι αρμόδιοι & τις ημέρες του Άγιου Πάσχα που πλησιάζουν? Εκτός των "ειδικών δυνάμεων", υπάρχουν & οι απλοί πολίτες που προσβλέπουν, πέραν των παρελάσεων & βαρύγδουπων δηλώσεων, υποσχέσεων & απειλών, στη κρατική μέριμνα προς επιβράβευση των κόπων & των μόχθων που τους οδηγεί η παρούσα κρίση & οι λύσεις που επελέγησαν.
Τις μέρες αυτές που χιλιάδες επιβατών θα μετακινηθούν με πλοία προς αναζήτηση ηρεμίας, χαλάρωσης & θείας κατάνυξης, ας φροντίσουν οι ναυτιλιακές εταιρείες & οι αρμόδιες Υπηρεσίες των υπουργείων & νομαρχίας, να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των πλοίων, την συνέπεια των δρομολογίων, την εξυπηρέτηση των επιβατών, τον έλεγχο & την επιβολή κυρώσεων στους παρανομούντες.
Τους "ψιθύρους" των πληρωμάτων & των Ενώσεων τους, αναφορικά με την ποιότητα των ελέγχων, που παράγγειλε ο Κλάδος Επιθεωρήσεων Πλοίων, τις έχουν λάβει υπόψιν & τις εξετάζουν οι αρμόδιοι. Σημειώστε ότι υπάρχει & μια επιτροπή για την διερεύνηση των καταγγελιών, αλλά ακόμη δεν την έχουν δει, όπως υποστηρίζουν. Ελπίζουμε να μη βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να αποδόσουν ή επιβεβαιώσουν προσωνύμια, ανάλογα με εκείνα που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας (Εξαγνισμού, εξυπηρέτησης κ.α). Ακούτε εκεί στο Πασαλιμάνι.....???
Τις διαμαρτυρίες των υποψήφιων επιβατών για την διαθεσιμότητα & κόστος των εισητηρίων, στο όνομα της αύξησης των καυσίμων & του περιορισμού χωρητικότητας λόγω διαφοράς πρωτοκόλλου χειμώνα καλοκαιριού, οφείλουν έγκαιρα να τις λάβουν υπόψη εκεί στην Δραπετσώνα & τις παλαιές αποθήκες του ΟΛΠ & να δράσουν με αποφασιστικότητα, πυγμή & τόλμη.
Μην ξεχνάτε κύριοι ότι "την πατρότητα της νίκης την διεκδικούν πολλοί, η ήττα είναι κατά κανόνα ορφανή" και οσονούπω αλλαγές σε υψηλότατα επίπεδα κυοφορούνται & έχουν γνώση οι φύλακες.....
--
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: