ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΥΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"





Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.

Σ.Υ.ΚΕ.Υ.Π. – Σ.Υ.Ρ.Τ.Γ.Ε.Υ.Π.

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες/φοι

Για μία ακόμη φορά κάποιοι ανεγκέφαλοι, στην προσπάθειά τους να καταλάβουν τη «Βαστίλη» χρησιμοποιώντας κάθε μέσο χωρίς να υπολογίζουν τις παρενέργειες και τη ζημιά που προκαλούν στο Συνδικαλιστικό μας Κίνημα αλλά κυρίως στην ίδια την Υπηρεσία, διοχέτευσαν χθες στο φιλικό τους Τύπο ανυπόστατα δημοσιεύματα εμπλέκοντας και το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός (που είναι σύνηθες) ελέγχου της ΥΠΕΕ σε τιμολόγια εταιρειών που είχαν κάποια συναλλαγή με την Υπηρεσία (και όχι με το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα) προσπάθησαν να λασπολογήσουν και πάλι. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι δεν διασύρουν εμάς αλλά την ίδια την Υπηρεσία όταν γινόμαστε βορά στη φαντασία των δημοσιογράφων που για να συμπληρώσουν το «ρεπορτάζ» γράφουν ότι τους κατέβει ή ότι τους σερβίρουν, όπως χθες, ακυρώνοντας έτσι κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της Υπηρεσίας και του προσωπικού της.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε λόγω και των ημερών είναι «ου γαρ οίδασι τι ποιούσι».­

Τα Διοικητικά Συμβούλια

spynews-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: