ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.10

Η κωμωδία με την Ραδιο Αρβύλα, τον Λάτσιο και τα media


Ήταν 15 Απριλίου του 2008 (μία μέρα μετά την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα) όταν γράφαμε ότι αυτή η εκπομπή ταιριάζει στην βραδινή ζώνη (http://www.ipanicmag.com/2008/04/blog-post_6459.html).

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά. Η μετακόμιση από το απόγευμα στην ζώνη 11-12 εκτόξευσε την εκπομπή. Στο ίδιο άρθρο είχαμε επισημάνει και σημεία που υστερούσε (σε συνδυασμό με τα θετικά φυσικά) τα οποία και διορθώθηκαν με τον καιρό και έτσι έφτασε να είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο είδος της (και όχι μόνο).




Το αστείο της υπόθεσης δεν έχει να κάνει με τα παιδιά της Αρβύλας αλλά με τα media και τον Γιάννη Λάτσιο. Αυτό που εμείς θεωρούσαμε αυτονόητο (και δεν διεκδικούμε δάφνες μεγαλοφυΐας) ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του ΑΝΤ1 το έπραξε με 1,5 χρόνο καθυστέρηση. Την ίδια ώρα τα media του ρίχνουν τεμενάδες για την φοβερή και τρομερή κίνηση του να μετακομίσει την εκπομπή το βράδυ.

Ε, δεν είναι αστείο;


--
IPanic - Web Magazine
http://www.ipanic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: