ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ ΣΕ 4 !!!! ΜΗΝΕΣ


Στις 23 Νοεμβρίου 2009, και ενώ ο μετεκλογικός οργασμός της «ανοιχτής διακυβέρνησης» πλημμύριζε τις διαδικτυακές θυρίδες και τους κυβερνητικούς φοριαμούς με δεκάδες χιλιάδες αιτήσεων και βαρύτιμων βιογραφικών επίδοξων σωτήρων της δημόσιας διοίκησης, έβλεπε το φως της δημοσιότητας η είδηση περί ορισμού του κυρίου Πουσσαίου ως Γενικού Γραμματέα Τουρισμού. Παρετίθετο σύντομο βιογραφικό του προαλειφόμενου Γενικού, από το οποίο προέκυπτε, εμμέσως, το σημαντικότερο, ίσως, προσόν του: ως Δήμαρχος Ιητών (στον Δήμο Ίου του Νομού Κυκλάδων) ήταν συνάδελφος εν αυτοδιοικήσει του πρώτου τη τάξει Υπουργού (του και Δημάρχου Πάρου του ιδίου Νομού διατελέσαντος) κυρίου Ραγκούση. Λίγο μεταγενέστερα (22 Δεκ. 2009) δημοσιεύματα απεκάλυπταν ότι ο Γενικός Γραμματέας εστερείτο πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, άρα μόνον σε θαύμα θα μπορούσε να αποδοθεί η επιλογή του εν μέσω πολυσέλιδων βιογραφικών και πληθώρας πτυχίων και μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων, που φιλοδοξούσαν να διακονήσουν την γεωργοπαπανδρεϊκή εκδοχή της «αλλαγής».
Όμως, ο άνευ πτυχίου εκλεκτός της «ανοιχτής» διακυβέρνησης» δεν διορίσθηκε τότε.
Όπως προκύπτει από την σελίδα 759 του υπ’ αριθμ. 116 φύλλου του τεύχους ΥΟΔΔ του ΦΕΚ της 31ης Μαρτίου 2010 «με την υπ’ αριθμ. 399/31.3.2010 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού … διορίζεται ο Γεώργιος Πουσσαίος του Νικολάου στη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού …».
Τι προκάλεσε την (τουλάχιστον) 4μηνη καθυστέρηση;
Μήπως άλλαξε το κατά Παπανδρέου-Ραγκούση προσοντολόγιο των Γενικών Γραμματέων, ώστε εκτός από τους πτυχιούχους να περιλαμβάνει πλέον και τους ακροατάς «σπουδών» στα Πανεπιστήμια της Φραγκίας;
Ή μήπως ο νέος Γενικός κατόρθωσε ενός τετραμήνου να αποκτήσει το πολυπόθητο πτυχίο, ώστε να πληροί και τις τυπικές προϋποθέσεις του αξιώματός του;
Αλλ’ αν επέτυχε τοιούτον τι, δεν θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει (εν είδει αβλαβούς διελεύσεως) από τα ύδατα της κυρίας Γκερέκου και προσαράξει στην υφαλοκρηπίδα της κυρίας Διαμαντοπούλου, όπου θα απετέλει την πλέον πειστική διαφήμιση των δυνατοτήτων του εκπαιδευτικού μας συστήματος;;
οπωπητήρ
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: