ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.10

Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας...

Του Γιώργου Μουταφίδη
Ιδιοκτήτη του www.radionefeli.com







Παραμονές Πάσχα και οι φαρμακευτικοί σύλλογοι του Πειραιά και Αθηνών θυμήθηκαν να αρχίσουν ότι δεν έκαναν ή δεν είχαν το θάρρος να κάνουν να υψώσουν την γροθιά σε ένα κατεστημένο δίχως προσωπικότητα και βουτηγμένο μέχρι το κεφάλι στα νοσηρά πλοκάμια της διαφθοράς που του έχουν βαφτίσει Ελληνικό Ασφαλιστικό σύστημα. Όμως και πάλι οι συνδικαλιστές φαρμακοποιοί έσφαλαν διότι ενώ περίμεναν αδικαιολογητα τόσο καιρό ξαφνικά πρίν το Πάσχα σήκωσαν την σημαία του αγώνα.
Ο ασφαλιστικός φορέας του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) έχει να πληρώσει τους φαρμακοποιούς από τον Αύγουστο του 2009, ο ΟΑΕΕ από το Δεκέμβριο του 2009 το στροφόμετρο του χρέους έχει φτάσει στο κόκκινο πολλά από τα φαρμακεία δανείζονται από Τράπεζες για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, κινδυνεύει η δημόσια υγεία γιατί πολλά από τα φαρμακεία που εφημερεύουν δεν διαθέτουν το κατάλληλο απόθεμα φαρμάκων λόγω προβληματικής ρευστότητας διότι το απαραίτητο πλέον σήμερα αποθεματικό κεφάλαιο που διαθέτει ο κάθε φαρμακοποιός έχει εξαντληθεί ॥όμως τα αρμόδια όργανα του κράτους και οι συνδικάλιστές φαρμακοποιοί παίζουν το παιγνίδι του σκύλου με τη γάτα στις πλάτες των φαρμακοποιών των πολιτών υποβαθμίζοντας την λογική και το επίπεδο του Ελληνικού λαού... Ας σταματήσει εδώ το ντέρπι βραδυποριακού Ταλαιπωριακού στο χώρο της υγείας και επιτέλους ας δωθεί μια λύση!!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: