ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.10

Τώρα και εφημερίδα στη "Μακεδονική" γλώσσα από το Ουράνιο Τόξο

Από άρθρο της εφημερίδας Vreme (σελ.2) μαθαίνουμε ότι από την 1η Μαϊου πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα εφημερίδα στη "Μακεδονική" γλώσσα. Η πληροφορία έρχεται από το Ουράνιο Τόξο, το οποίο ισχυρίζεται πως κανένας στην Ελλάδα δε δέχεται να τυπώσει και να διανείμει την εφημερίδα τους από φόβο μήπως χαρακτηριστεί από τις Ελληνικές αρχές ως βοηθός της "Μακεδονικής μειονότητας". Το Ουράνιο Τόξο ισχυρίζεται επίσης ότι η Ελληνική κυβέρνηση υποσκάπτει κάθε προσπάθεια τους να επιδείξουν την πίστη τους στο κράτος στο οποίο ζουν και στο οποίο θέλουν να εξασκήσουν τα θεμελιώδη δικαιώματα τους. (!!!)

Ενας από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας της εφημερίδας μάλιστα αναφέρει πως είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο διανομέας με τον οποίο είχαν συνάψει συμφωνία έκανε πίσω την τελευταία στιγμή από φόβο μήπως χάσει τη δουλειά του. (!!!)

Το Ουράνιο Τόξο προετοιμάζει την έκδοση της εφημερίδας εδώ και αρκετό καιρό, η οποία εστιάζεται πρωτίστως στους "Μακεδόνες" που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα, όπου έως τώρα ήταν αδύνατο να έχουν πρόσβαση στη μητρική τους γλώσσα. Η εφημερίδα ονομάζεται "Νέα Αυγή" και υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει σε δίγλωσση έκδοση 20.000 αντιτύπων, με περισσότερα κείμενα στη "Μακεδονική" γλώσσα.

O Αθανάσιος Παρίσης, ηγετικό μέλος του Ουράνιου Τόξου είπε ότι οι Ελληνικές αρχές θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την έκδοση της εφημερίδας καθώς η Ελλάδα θα συνεχίσει να ζει με τις προκαταλήψεις της σχετικά με την μεταχείρηση της "Μακεδονικής" μειονότητας.

Παρόλα αυτά, οι υποτιθέμενες δυσκολίες και προκαταλήψεις που ισχυρίζονται ότι συναντούν οι κύριοι του Ουράνιου Τόξου, δεν τους εμπόδιδαν να κυκλοφορήσουν πέρυσι "Ελληνο-Μακεδονικό" λεξικό, καθώς και "Μακεδονικό" αναγνωστικό..

Και είναι τόσες οι "δυσκολίες" που συναντούν ώστε πέρα από το δεύτερο πολιτικό γραφείο που έχουν αποκτήσει, ετοιμάζονται να αποκτήσουν και ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος θα εκπέμπει στη "Μακεδονική" γλώσσα. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί απαιτούν έγκριση από το Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης , την οποία ελπίζουν πως θα έχουν.

Η τελευταία "δυσκολία" που συνάντησαν οι κύριοι, τους επέτρεψε να παρέχουν μαθημάτα στη "Μακεδονική" γλώσσα για τις πιο πρόσφατες γενιές των "Μακεδόνων" που δεν καταλαβαίνουν καθόλου τη γλώσσα των γονιών τους, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε μερικές άλλες μικρότερες σε πληθυσμό περιοχές εδώ και δυο μήνες!

Έχουμε συνηθίσει στις προδικάζουσες ανακοινώσεις του Ουράνιου Τόξου, που φωνάζει "Λύκος" για να προκαλέσει τις εντυπώσεις. Και φυσικά, ρητορικές ερωτήσεις όπως από πού προέρχεται η χρηματοδότηση όλων αυτών των σχεδίων που "τρέχουν" είναι περιττές.

Και αν η Ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να παραμένει άπραγη στις αδιάκοπες προκλήσεις, ωστόσο είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες διανομείς αρνούνται να βοηθήσουν στην κυκλοφορία της εφημερίδας του Ουράνιου Τόξου, όχι από φόβο, όπως θέλουν να ισχυρίζονται οι κύριοι, αλλά οδηγούμενοι από τη συνείδηση τους.


Macedonia Hellenic Land

Δεν υπάρχουν σχόλια: