ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.10

Κάνουμε μια απλή ερώτησή.....ΣΤΟ ΚΚΕ....

"ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με όλες τις δυνάμεις για να πετύχει η απεργία
Είναι ώρα ευθύνης για τους κομμουνιστες
"Παλλαϊκός συναγερμός για το Ασφαλιστικό, για το εισόδημα των εργαζομένων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Οχι στη Σκύλλα και στη Χάρυβδη, ΕΕ και ΔΝΤ. Καθολική επίθεση στην αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ, κεφαλαίου, κυβέρνησης, αστικών κομμάτων"
Η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων με πρόεδρο τον Χρήστο Ματζώρο, συμμετέχει στη 48ωρη απεργία την επόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, 21-22 Απρίλη, που γίνεται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και αιτήματα που βγαίνουν από τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Σήμερα, η 48ωρη απεργία είναι το ελάχιστο
που μπορεί να γίνει μπροστά στην επίθεση
Είναι ώρα ευθύνης για τους κομμουνιστες
Καμία ανοχή. Καμία συναίνεση. Τώρα, κάθε τόπος δουλειάς, κάθε εργατογειτονιά, κάθε σχολή, πρέπει να γίνει κάστρο οργάνωσης και πάλης, αντίστασης και εργατικής - λαϊκής αντεπίθεσης.
Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι και άλλοι πρωτοπόροι αγωνιστές και συνεργαζόμενοι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή. Με μαχητικότητα και αυτοθυσία, αφήνοντας δυσκολίες και εμπόδια, για να δοθεί απάντηση με μαζική 48ωρη απεργία............ "
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
====================================================================
ΕΡΩΤΗΣΗ

Την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του ΚΚΕ

21-22 Απρίλη θα την κλείσετε;

Όλα τα άλλα είναι κομματικά λόγια για ανεγκέφαλους και μελλοντικούς ανέργους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: