ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.10

Το πολιτικό προσωπικό να σηκωθεί από τον καναπέ αλλιώς θα βουλάξουμε αύτανδροι.

Η ελληνική οικονομία γίνεται Στάχτη και μπούλμπερη. Οι ευθύνες τις προηγούμενης κυβέρνησης σηκώνουν μέχρι κρεμάλες στο σύνταγμα. Αλλά οι ευθύνες αυτής της κυβέρνησης είναι κοσμοϊστορικής κλίμακας. Καταρρέει το ευρώ και η κρίση απλώνεται ενώ πληθαίνουν οι εκκλήσεις από το εξωτερικό ώστε να πατηθεί το κουμπί σωτηρίας. Του τελευταίους έξι μήνες τα Ελληνικά ομολόγα ξεφτιλίστηκαν.

Το χρηματιστήριο έδειξε σήμερα την έναρξη της μεγάλης περιπέτειας του ελληνισμού. Ο πληθωρισμός ανέβηκε η κατανάλωση εξατμίστηκε.Και όπως ήταν αναμενόμενο άμα την γέννηση της αυτή η κυβέρνηση είναι κατώτερη των περιστάσεων. Καθυστέρησε να λάβει μέτρα. Κατώτερη στην διαχείριση της κρίσης. Κατώτερη στην αντιμετώπιση της με αργή αντίληψη. Πολυλογού και φανφαρόνα. Αποτέλεσμα κάθε ημέρα είναι χειρότερη από την προηγούμενη και κάθε επικοινωνιακή επιτυχία σήμερα μια τραγωδία αύριο.

Είναι απόλυτα φυσικό το κράτος να είναι παραλυμένο από το φόβο. Φόβος γιατί όλοι πια ξέρουν τις ικανότητες του Γιώργου. Χωρίς αμφιβολία δεν είναι το στιβαρό σίγουρο χέρι που χρειαζόμαστε αυτές τις στιγμές

Νομίζω κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι της χώρας. Όλοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί. Είναι από εκείνες τις στιγμές στην ιστορία που επιλέγεις ανάμεσα στην πρόσκαρη σιγουριά της καρέκλας και του καναπέ ή σηκώνεσαι και αλλάζεις τον κόσμο. Τι και εάν καείς; Είναι ώρα μάχης και είναι απείρως τιμιότερο να πέσεις στην μάχη παρά να πεθάνεις στον ύπνο σου.

Μένει μια πολύ γλυκιά παρηγοριά στους δυστυχισμένους, κι αυτή είναι ότι έχουν εκπληρώσει το καθήκον τους θα μας πει ο Δημοσθένης. Λέξη κλειδί το Καθήκον

Καποιοι λοιπον πρέπει να κινηθούν για να καλύψουν το κενό ηγεσίας. Αλλιως θα βουλάξουμε αύτανδροι.

====

Γιάννης Παπαϊωάννου Και βασικά είναι απλά τα πράγματα. Να μην πολυλογούμε. Μόνο όποιος κινηθεί θα σωθεί…

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: