ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.4.10

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΕΣΟΥΝ" ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ "ΠΕΣΕΙ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εχθές είχαμε αναδημοσιεύσει την αποκάλυψη του blog Καφενείο σχετικά με το διμερές μνημόνιο συνεργασίας Ιταλίας Τουρκίας για τον ΕΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΑΕΡΙΟΥ!!!
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΕΣΕΙ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!!!
ΙΚΕΤΗΣ Ο ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ .... ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΡΙΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΡΡΈΕΙ Η ΔΕΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ "ΟΡΘΙΟ" ΤΟΝ ΕΚΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .....ΓΑΠ!!!!!!



Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) έχει πανικοβληθεί μετά την χθεσινή μας αποκάλυψη (Διάβασε εδώ) και διοχετεύει στους επαγγελματίες δημοσιογράφους ( Στη διάθεση μας τα ονόματα) ότι το μνημόνιο θα είναι τελικά Τριμερές!
ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ-Έχουν πιαστεί στον ύπνο οι κύριοι της ΔΕΠΑ
Είναι ΔΙΜΕΡΕΣ-τελεία και παύλα!
Η πραγματικότητα είναι ότι έχει παρέμβει το γραφείο του Παπανδρέου και ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ αυτή τη στιγμή τους Ιταλούς και τους Τούρκους να αναβάλουν την αυριανή υπογραφή στη Ρωμη για μερικές βδομάδες , γιατί μπορεί να πέσει η Κυβέρνηση!!!!

Διαβάστε σήμερα τι γράφει η Ελευθεροτυπία από διαρροές της ΔΕΠΑ και κάνει η καλή εφημερίδα αναφορά στην αποκάλυψη του καφενείου.

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=153399

Δεν υπάρχουν σχόλια: