ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Ο ΓΑΠ το προετοίμασε... και ο Νταβούτογλου δήλωσε: 'Η υφαλοκρηπίδα δεν είναι η μόνη εκκρεμής διαφορά με την Ελλάδα'

Η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας «είναι μόνο μία από τις εκκρεμείς διαφορές στο Αιγαίο και η διευθέτησή της, από νομικής σκοπιάς, διασυνδέεται σε μεγάλο βαθμό με άλλες διαφορές» δήλωσε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπ. Εξωτερικών Δ. Δρούτσα.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δηλώνει έτοιμος για διάλογο για το Αιγαίο, εμμένει όμως στις σκληρές θέσεις της Αγκυρας, τονίζοντας ότι θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι όλες οι διαφορές και όχι μόνο η υφαλοκριπίδα. Επισημαίνει, δε, ότι Ελλάδα και Τουρκία θα πρέπει να ανεβάσουν ταχύτητα στις σχέσεις τους.

Επιπλέον, ο Αχμέτ Νταβούτογλου αναφερόμενος στο ζήτημα των πρόσφατων κινήσεων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στο Αιγαίο δηλώνει ότι «οι πλόες που πρόσφατα ακολούθησαν τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο είναι απολύτως σύμφωνοι με το διεθνές δίκαιο και την εθιμική πρακτική» και επιτίθεται στο ελληνικά μέσα ενημέρωσης εκτιμώντας ότι «παραφούσκωσαν» το ζήτημα. Προσθέτει μάλιστα ότι «υπάρχει μια διαφορετική αντίληψη στην άλλη πλευρά του Αιγαίου».

Οι θέσεις του Νταβούτογλου έρχονται λίγο πριν την επίσκεψη Δρούτσα βρεθεί πρώτα στην Κωνσταντινούπολη όπου θα γίνει δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ θα επισκεφθεί και το Σισμανόγλειο Μέγαρο.

Έπειτα θα μεταβεί στην Αγκυρα όπου το πρωί της Πέμπτης ο κ. Δρούτσας θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Θα ακολουθήσουν συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών, ενώ μετά το γεύμα εργασίας, ο Δ. Δρούτσας πρόκειται να γίνει δεκτός από τον Τούρκο πρόεδρο Αμντουλάχ Γκιουλ και τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η επίσκεψη του Δ.Δρούτσα στην Τουρκία πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του Α.Νταβούτογλου και στο επίκεντρο της συνεργασίας των δύο υπουργών βρίσκεται η προετοιμασία της επικείμενης επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα στις αρχές του καλοκαιριού.

============================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Πόσο πρέπει ακόμα να δίνουμε παρατάσεις? σε μια κυβέρνηση την οποία προσφάτως ο ελληνικός λαός την εμπιστεύθηκε και αυτή "καθημερινά" αποδεικνύει την αναξιότητα της ?? Η μυστική διπλωματία του ΓΑΠ γίνεται μέρα με την μέρα αντιληπτή . Η επιστολή Ερντογάν δεν δόθηκε στην δημοσιότητα από τον Πρωθυπουργό και Υπ Εξωτερικών ΓΑΠ. Όμως κάποια από τα χαρτιά της ήδη σημαδεμένης τράπουλας έπεσαν στο τραπέζι του επικίνδυνου παιχνιδιού της εξωτερικής πολιτικής . Ο ΓΑΠ "ανοίχθηκε" δηλώνοντας ότι ΟΛΑ τα θέματα του Αιγαίου θα πάνε στην Χάγη. Οι Τουρκία δεν χάνει τέτοιες ευκαιρίες ειδικά όταν είναι "προσυμφωνημένες " δια προσωπικών επιστολών που μάλιστα δεν δίνονται και στην δημοσιότητα. Το έδαφος λειάνθηκε από την εθνοαποδομητική κυβέρνηση ΓΑΠ .... και την αποκαλούμε κυβέρνηση ΓΑΠ γιατί ουδεμία σχέση έχει με τον πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. ....

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: