ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Η μακροβιότητα «βλάπτει σοβαρά» τα συνταξιοδοτικά ταμεία και τις ασφαλιστικές εταιρίες


Πέμπτη, 8 Απρίλιος 2010 1:30:53 πμ
Με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ για τον Ιανουάριο, οι υποχρεώσεις του ιδιωτικού συνταξιοδοτικού τομέα ανέρχονται στα 25 τρισ. Δολάρια αναφέρεται σε δημοσίευμα του Reuters στο οποίο επισημάνεται , σύμφωνα με έρευνα, ότι σε κάθε χρόνο που προστίθεται στο προσδόκιμο ζωής αυξάνεται κατά 3% περίπου η παρούσα αξία των υποχρεώσεων του συνταξιοδοτικού κλάδου στη Βρετανία. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα αν και η γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης ευνοεί την πώληση αποταμιευτικών προϊόντων, ωστόσο εμπεριέχει και ένα σημαντικό κίνδυνο που απειλεί πολλούς τομείς του κλάδου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Όπως εκτιμούν οι ειδικοί του συνταξιοδοτικού κλάδου ο αποκαλούμενος «κίνδυνος μακροβιότητας» έγκειται στο γεγονός οι ασφαλισμένοι ζουν σήμερα κατά μέσο όρο 20 χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή τους, με αποτέλεσμα τα ταμεία που στηρίζουν τη λειτουργία τους στο προσδόκιμο ζωής απειλούνται να «τιναχθούν στον αέρα».
Μάλιστα προειδοποιούν ότι η εξάπλωση του «κινδύνου μακροβιότητας» στις αγορές κεφαλαίων και τις κυβερνήσεις, επισημαίνοντας ότι η αύξηση του προσδόκιμου ζωής δεν απειλεί μόνο τον ασφαλιστικό κλάδο.
Ο Ντέιβιντ Μπλέικ, καθηγητής στο Cass Business School τονίζει ότι «Δεν θέλουμε αυτό που έγινε στον τραπεζικό κλάδο να συμβεί και στον ασφαλιστικό», αναφέροντας ότι ο κίνδυνος αυτός είναι ακόμη μεγαλύτερος στη Βρετανία, όπου η αύξηση του προσδόκιμου ζωής συνοδεύεται και από μια σειρά μεταρρυθμίσεων που έχουν συντελεστεί στον συνταξιοδοτικό κλάδο.
asfalisinet

Δεν υπάρχουν σχόλια: