ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΠΕΡΩΤΑ ΓΙΑ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ" ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ "ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ"


Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ...ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
==============================================
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
και
ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς τους κ.κ. Υπουργούς
- Εξωτερικών
- Εθνικής Άμυνας

ΘΕΜΑ: Αμφισβήτηση από το ΝΑΤΟ κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας στο Αιγαίο

Ο αμερικανός διοικητής του Αεροπορικού Στρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη με επιστολή του προς τους διοικητές των Νατοϊκών Κέντρων Αεροπορικών Επιχειρήσεων και τους αρχηγούς ΓΕΑ, κήρυσσε ευθέως το Αιγαίο σε «γκρίζα» και «ουδέτερη» ζώνη έως ότου ρυθμιστούν, σύμφωνα με τις απαράδεκτες θέσεις του ΝΑΤΟ, θέματα που αφορούν την αεροπορική διοίκηση και τον έλεγχο του Αιγαιακού χώρου στο πλαίσιο της νέας δομής του ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, η επιστολή του στρατιωτικού διοικητή του Αεροπορικού Στρατηγείου της Σμύρνης, δέχεται ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί αν για το Αιγαίο είναι εκ μέρους του ΝΑΤΟ υπεύθυνη η Τουρκία ή η Ελλάδα. Αυτό δημιουργεί προηγούμενο για το καθεστώς στο Αιγαίο.
Παρά την υπουργική διαβεβαίωση ότι τελικώς ανακλήθηκε η επιστολή του αμερικανού διοικητή, η ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, που μιλάει απλώς για παρανοήσεις, αφήνει ανοιχτά αυτά τα ερωτήματα και προπάντων το ενδεχόμενο να επαναληφθούν παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον, εφόσον υπηρετούν τους μόνιμους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

1. Τι πρόκειται να πράξουν ώστε να ακυρώσουν οριστικά τη δυνατότητα να υπάρξουν Νατοϊκές ρυθμίσεις που αμφισβητούν νόμιμα, κατοχυρωμένα με διεθνείς συμβάσεις κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας στο Αιγαίο;
2. Σε τι εξυπηρετεί τις αμυντικές ανάγκες της Ελλάδας η «νέα δομή» του ΝΑΤΟ, με την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις συμφώνησαν, χωρίς μάλιστα να φροντίσουν ώστε να κατοχυρώνονται τα νόμιμα εθνικά συμφέροντα;
3. Προτίθεται η κυβέρνηση να αμφισβητήσει το ρόλο και τις λειτουργίες μιας στρατιωτικής συμμαχίας, όπως το ΝΑΤΟ, που υπηρετεί αποκλειστικά ιδιοτελείς επιδιώξεις σε βάρος της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή μας και τον κόσμο;

Τέλος, παρακαλούνται οι κ.κ. Υπουργοί να καταθέσουν το συντομότερο δυνατόν στη Βουλή:
Ø Το πλήρες κείμενο της επίμαχης επιστολής του αμερικανού διοικητή του αεροπορικού Νατοϊκού Στρατηγείου της Σμύρνης
Ø Τη σχετική απάντηση της ελληνικής πλευράς και όλη την αντίστοιχη αλληλογραφία για το θέμα μεταξύ των πολιτικά και στρατιωτικά αρμοδίων της χώρας μας με το ΝΑΤΟ.
Ø Τα έγγραφα που αφορούν τη ρύθμιση «σε ανώτατο επίπεδο», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργού, των ζητημάτων διοίκησης των αεροπορικών στρατηγείων του ΝΑΤΟ.


Ο ερωτώντες και αιτούντες βουλευτές


Παναγιώτης Λαφαζάνης


Θοδωρής Δρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: