ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.4.10

Πρώτα η τιμωρία των υπευθύνων και μετά στα σαγόνια του καρχαρία ( του ΔΝΤ)


Μετά την Οικονομική κρίση, θα έρθει η Πολιτική κρίση, εάν δεν υπάρξει Πολιτική και Κοινωνική συναίνεση !

Η εφαρμογή των μέτρων εξυγίανσης της οικονομίας μας της Κυβέρνησης ή αυτών που θα επιβληθούν αργότερα από το Ευρωπαϊκό πακέτο στήριξης και του Δ.Ν.Τ., δε θα φέρουν τα αναγκαία αποτέλεσμα.

Πολιτική συναίνεση δε φαίνεται να υπάρξει. Τα κόμματα της αριστερός, ζουν στον κόσμο τους. Άλλωστε θα εκμεταλλευτούν το, στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος. Η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει κόκκινη γραμμή για τη συμμετοχή του ΔΝΤ. Επομένως εάν υποχωρήσει, θα θεωρηθεί αναξιόπιστη στις θέσεις της. Μένει ο ΛΑΟΣ.. Είναι λίγος. Το κάθε πολιτικό κόμμα, θέλει να εκμεταλλευτεί και να έχει όφελος από τα λάθη του άλλου. Ποιο κόμμα κοιτά το συμφέρον του τόπου ;

Κοινωνική συναίνεση, πώς να υπάρξει ; Οι πολίτες θεωρούν τα μέτρα άδικα και αντικοινωνικά. Γιατί να πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο, όταν αυτοί που οδήγησαν τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση παραμένουν ατιμώρητοι ; Αυτοί που εδώ και δεκαετίες κατασπατάλησαν τον κόπο και τον ιδρώτα του, θεωρούνται ‘άγνωστοι.’ . Αυτοί οι οποίοι υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας κοιτούν από μακριά και γελούν. Αυτοί οι οποίοι αποδείχθηκαν ανάξιοι του ρόλου τους. Οι Έλληνες πολίτες δεν θα αντέξουν άλλο το μαρτύριο της σταγόνας.

Οι εργατοπατέρες, πώς θα συγκρατήσουν την οργή και την αγανάκτηση των κοινωνικών ομάδων ; Τους βλέπω να πηγαίνουν στα σπίτια τους.

Πρώτα να δικαστούν οι υπεύθυνοι και μετά να ζητήσετε τη συμμετοχή του απλού πολίτη στη διαχείριση της κρίσης. Χωρίς αυτόν κάνετε μια τρύπα στο νερό ! Θα δανειζόσαστε, θα δανειζόσαστε και το χρέος θα μεγαλώνει.

Χωρίς αναπτυξιακή πολιτική, κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε και στα χειρότερα. Χρήματα υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχουν για επενδύσεις. Ξένοι επενδυτές δε φαίνεται να έρχονται γιατί μας θεωρούν αναξιόπιστους. Το φορολογικό νομοσχέδιο και οι αναπτυξιακοί νόμοι αλλάζουν κάθε χρόνο ! Τι εμπιστοσύνη να υπάρξει ;

Χρειαζόμαστε πρώτα Διεθνές Δικαστήριο ( δε θα αναφερθώ σε Λαϊκό δικαστήριο, για μπορεί να παρεξηγηθώ ) και όχι Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη, κοιτάει από μακριά ! Γιατί δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα ; Κύριοι Πρόεδρε και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, έχετε την αρμοδιότητα να επέμβετε ; Απλώς ερωτώ πού πήγαν τα λεφτά ;

Με τις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής, απλώς κοροϊδεύετε τον κόσμο.

Γιατί μας θεωρείτε τόσο αφελείς ;

Η Κυβέρνηση μόνης της, όσους ανασχηματισμούς και να κάνει, ήδη ορισμένοι Υπουργοί τα έχουν χαμένα, είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να σταματήσει την κοινωνική οργή και να δώσει ικανοποιητική λύση στα προβλήματα.

Πώς θα εξαλείψει την διαφθορά της Διοίκησης, όταν αυτή έχει εξελιχθεί σε Λερναία Ύδρα.; Πώς θα μας πείσει ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Πώς θα αλλάξει τη νοοτροπία του Έλληνα Πολίτη, όταν αυτή η ίδια, ως πρότυπο, τη δημιούργησε εδώ και δεκαετίες ; Μάθατε τον Έλληνα στην αναζήτηση του εύκολου χρήματος.

Πατέρα αύριο θα σε αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο ! Γιατί παιδί μου ; Γιατί θα κερδίσω το τζόκερ ! Έτσι μας μάθατε και τους μάθαμε!

Εσείς μάθατε στον Έλληνα να αγοράζει τη ζωή του με δόσεις .

Παραδίδει ο ένας στον άλλον μία χώρα πληγμένη στα χρέη.

Η ευθύνη σας είναι βαριά και η τιμωρία σας θα είναι η απομάκρυνση σας από το πολιτικό σύστημα, με την ελπίδα να γεννηθεί κάτι καινούργιο.

Ο κόσμος, εάν ηθικά τουλάχιστον δεν ικανοποιηθεί, με την τιμωρία των υπευθύνων και ενόχων, δε φαίνεται διατεθειμένος να συμμετέχει, όσο είναι αναγκαίο, στη λύση του οικονομικού και αναπτυξιακού προβλήματος.

Και μετά το Γιώργο, Τί ; Ήλθε το τέλος μιας εποχής; Και ποιο θα είναι το νέο μοντέλο διακυβέρνησης ;

Ο Θεός να βάλει το χέρι του !

Rodosblog-Xrisostomos


Δεν υπάρχουν σχόλια: