ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.10

Η πίεση στους υπουργούς για σιωπή και στο βάθος εκλογές!!

Από ΕΘΝΟΣ/Ντιρεκτίβα Γιώργου στους υπουργούς

Καθημερινές πιέσεις και προτροπές, προκειμένου να κινητοποιήσει την κυβέρνησή του, έχει υιοθετήσει ο Γ. Παπανδρέου εν αναμονή της τελικής διαπραγμάτευσης με το ΔΝΤ για το πακέτο και τους όρους στήριξης.

Γι’ αυτόν τον λόγο έστειλε χθες Κυριακή στους υπουργούς και τους συνεργάτες του μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με το οποίο τους επισημαίνει την ανάγκη να μην ασχολούνται όλοι με τον δανεισμό, αλλά με την πραγματική οικονομία και την καθημερινότητα των πολιτών.

Σε αυτήν την κατεύθυνση διαμορφώνεται και το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε. Για σήμερα έχει καλέσει στο γραφείο του το οικονομικό επιτελείο (Γ. Παπακωνσταντίνου και Φ. Σαχινίδης) και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού (Π. Γερουλάνος και Α. Γκερέκου).

Στην πρώτη σύσκεψη θα συζητηθούν τα μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας και στη δεύτερη το εξαιρετικά κρίσιμο θέμα του τουρισμού. Αντίστοιχες συσκέψεις θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα με τους υπουργούς που εμπλέκονται στα δημόσια έργα και στις μεταφορές, που παραδοσιακά αποτελούν ατμομηχανή για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Εκκρεμούν, ακόμη, δύο συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου για τις αποκρατικοποιήσεις και την κατάργηση ή συγχώνευση δημόσιων οργανισμών και υπηρεσιών.

Ο πρωθυπουργός θέλει να έχει αυτές τις αποφάσεις στις διαπραγματεύσεις που θα εξελίσσονται σε όλη τη διάρκεια του έτους με τους κοινοτικούς και τους απεσταλμένους του ΔΝΤ. Πρώτον, επιθυμεί να αποφύγει νέα μέτρα το 2010 για να κάνει χωρίς επιπλέον πολιτικό κόστος τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και, δεύτερον, θέλει να καταλήξει στα μέτρα των ερχόμενων ετών, ώστε να μπορέσει να κάνει πολιτικό σχεδιασμό.

Δηλαδή να αποφασίσει την ημερομηνία των επόμενων εθνικών εκλογών!

===========

Το Σχόλιο Δικό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: