ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.10

Παραμένει το ενδεχόμενο περικοπών στον ιδιωτικό τομέα


thumb

Το ενδεχόμενο περικοπών και στον ιδιωτικό τομέα από το 2011, άφησε ανοιχτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Απαντώντας σε ερώτηση, είπε, ότι η κυβέρνηση για το 2010 έχει πάρει περισσότερα μέτρα και από όσα θα μας ζητούσε το ΔΝΤ, πρόσθεσε όμως ότι από το 2011 θα εξειδικευθούν οι αποφάσεις και τα μέτρα που θα ληφθούν.

Επίσης ο κ. Πεταλωτής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το νέο ασφαλιστικό να ισχύσει νωρίτερα από το 2018. Η κυβέρνηση, τόνισε, εμμένει στην πρότασή της για το 2018 αλλά κληθείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εφαρμοσθεί νωρίτερα απάντησε ότι δεν θα μπει στην διαδικασία να αποκλείσει ή να μην αποκλείσει τίποτα.

To Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: