ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.10

Θα δώσει τελικά χρίσματα η Νέα Δημοκρατία. Σε σκληρή αναμέτρηση θα εξελιχθούν οι εκλογές του Καλλικράτη.

Σε μια από τις πιο σκληρές πολιτικές αναμετρήσεις αναμένεται να εξελιχθούν οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση του Νοεμβρίου. Η Νέα Δημοκρατία παρά τις έως τώρα διαρροές για "απελευθέρωση" των ψηφοφόρων της, θα δώσει τελικά χρίσματα στους υποψηφίους.

Παίζοντας με τις λέξεις χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας προχθές σε συγκέντρωση στελεχών της αυτοδιοίκησης του κόμματος του, είπε ότι « θα δώσουμε στήριξη και όχι χρίσμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης (www.e-aftodioikisi.gr) ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι αυτό δεν θα γίνει μόνο στις αιρετές περιφέρειες και στους δήμους- πρωτεύουσες νόμων, αλλά όπου χρειαστεί.

Μετά από αύτη την εξέλιξη αναμένεται και η αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος.
Προς το παρόν η κυβέρνηση έχει επικεντρωθεί στην παρουσίαση του σχεδίου Καλλικράτης και στη υποδοχή που θα τύχει ο νέος χάρτης από τους αιρετούς και τους επίδοξους υποψήφιους.

Πάντως ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης, έχει τονίσει ότι θα υπάρξει επιτροπή η οποία θα εισηγηθεί στον Πρόεδρο, το Πολιτικό Συμβούλιο και το Εθνικό Συμβούλιο, τα επί μέρους βήματα και την εφαρμογή τους, για την επιλογή και τη στήριξη υποψηφίων.
.e-aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: