ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.4.10

Για την απεργία των «ναυτικών» και πάλι

Φίλοι Πειρατές, Κουρσάροι, άνθρωποι της ναυτοσύνης & της θάλασσας.
Επειδή η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα συμβολικής σημασίας, & ουδείς δικαιούται να την λησμονεί, συντασσόμαστε με την ανάρτηση του ΝΑΥΤΙΚΟΥ, η οποία ακολουθεί. Θυμίζουμε δε ότι χρήσιμο είναι να εξετάσουμε εάν η απεργία είναι των ..... ναυτεργατών
ή άλλων άσχετων εργατοπατεράδων. Οι μόνοι υπέυθυνοι, που οφείλουν να πασχίζουν & να προβληματίζονται για το μέλλον τους, είναι οι ναυτικοί & ναυτεργάτες, οι οποίοι έχουν πικρή εμπειρία από τις "αποφάσεις των συνδικαλιστών τους"

"Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η 48ωρη απεργία της ΠΕΜΕΝ και του ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ.
Παρά ταύτα οι επαγγελματίες σκληροί κομματικοί συνδικαλιστές, απειλούν ότι άσχετα με την απόφαση της δικαιοσύνης θα αναστατώσουν και πάλι το λιμάνι του Πειραιά εμποδίζοντας τον απόπλου των επιβατηγών πλοίων.
Σιγά τα αυγά.
Και λοιπόν. Κατά ποιού στρέφονται οι κομματικοί επαγγελματίες συνδικαλιστές?
Κατά των πολιτικών ή κατά των εφοπλιστών.
Εναντίον κανενός από τους δύο δεν στρέφονται.

Πέραν των επιβατών των επιβατηγών πλοίων, ο μόνος που θα την πληρώσει από την κομματική επίδειξη δύναμης που ΠΑΜΕ να δείξουμε για λόγους ανέλιξης στην συνδικαλιστική και κομματική πυραμίδα είναι ο Έλληνας εργαζόμενος ναυτικός.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι μαθηματικά βέβαιον ότι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες θα έχουν μια ακόμα δύσκολη οικονομική χρονιά και θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη της περυσινής συρρίκνωση του κλάδου με αποτέλεσμα περισσότεροι ναυτικοί να βρεθούν άνεργοι.
Και παρόμοια φαινόμενα απεργιακών κινητοποιήσεων, χωρίς στην ουσία να υπάρχουν κλαδικά αιτήματα που μπορεί να επιλυθούν, απλώς θα επιτείνουν το επερχόμενο πρόβλημα.
Οι κομματικοί επαγγελματίες συνδικαλιστές βέβαια δεν έχουν τίποτα να χάσουν.
Αντίθετα θα κάνουν την επίδειξη κομματικής δύναμης, παρατάσσοντας τα κομματικά στρατιωτάκια (ελάχιστοι από αυτούς είναι πραγματικά ναυτικοί), θα κάνουν το show τους κρεμασμένοι σε κανένα καταπέλτη και θα εξαργυρώσουν την ανδραγαθία τους με μια θέση στο Ελληνικό ή στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο." Naytikos blog

Υ.Γ: 1.
Οι παλιοί θα θυμούνται ότι η σημερινή ημέρα είναι το ίδιο συννεφιασμένη όπως & εκείνη του 1967.
2.
Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: επανάσταση, περισυλλογή, τηλεόραση.
Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια καθισμένος, αναπαυτικά, στον καναπέ σου

--
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: