ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.10

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ..... Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΟ


Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ "μυστικιστικά" και με τις υπό γρίφων ανακοινώσεις της στα ΜΜΕ προετοίμασε το στρώσιμο του χαλιού για να περάσει για άλλη μια φορά την αψίδα του θριάμβου ο star Χρυσοχοίδης.
Όλα δείχνουν ή τέλος πάντων εκ των διαρροών διαφαίνεται ότι οι συγκυρίες θα αποδώσουν καρπούς και θα αρχίσει να ξηλώνεται η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο κ. Χρυσοχοίδης έχει το "κοκαλάκι της νυχτερίδας" τον "πάει" ρε παιδί μου.... το "έχει" ο άνθρωπος .... ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει?


Ο Ξηρός ..... γίνεται απρόσεκτος μετά από δεκάδες βομβιστικές ενέργειες που είχε αναλάβει ως ο "καταρτισμένος" της οργάνωσης 17Νοέμβρη και του σκάει η βόμβα στα χέρια. Το κουβάρι ξετυλίγεται και ο Υπ. Χρυσοχοίδης δρέπει τις δάφνες και παρουσιάζει εαυτόν ως τον Έλληνα Τζέιμς Μποντ που "έχωσε" στο μπουντρούμι την Τρομοκρατία. Άντε τώρα να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα ότι η εξάρθρωση της 17Ν ήταν μια άτυχη συγκυρία για την 17Ν και ένα "φλος ρουαγιάλ" για τον τυχεράκια. Άλλωστε όποιος τόλμησε εκείνον τον καιρό να αποδώσει το γεγονός της εξάρθρωσης της 17Ν στην ατυχή συγκυρία Ξηρού βρήκε τον μπελά του από τον κ.Χρτσοχοίδη ο οποίος 'έλεγε χαρακτηριστικά " ήταν θέμα χρόνου η εξάρθρωση της 17Ν απλά ο Ξηρός την επίσπευσε". Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είναι "Ελέφαντας"....

Σήμερα ήδη έχουν ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί ....κρυφοί βέβαια .... αλλά από αύριο θα τον δούμε τον star να μοστράρει στα κανάλια. Άλλη συγκυρία. Ο Φούντας κορυφή στους συνωμοτικούς κανόνες "ξαπλώνεται" από τις σφαίρες αστυνομικού μετά από συμπλοκή η οποία έγινε μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας της ΕΛ.ΑΣ.
Διάνα για τον Χρυσοχοίδη ,ο "ξαπλωμένος" έχει αφήσει "στοιχεία" στον υπολογιστή του και η ΕΛΑΣ δεν είναι και χαϊβάνια..... τα αξιοποιούν ....και σήμερα .... στρώνουν το χαλί για τον θρίαμβο του έχοντα το λαγοπόδαρο Υπουργού ΠΡΟΠΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ..... Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΠΕΙ ...ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΕΙ...... "ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ...ΑΠΛΑ Ο ΦΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕ"

Δεν έχουμε την πρόθεση να ακυρώσουμε το έργο του Υπουργού. Αλλά και ο παράγοντας τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι του κυνηγητού.
ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ

4 σχόλια:

Andreas είπε...

Μου κάνει εντύπωση ο ανορθολογισμός σας. Αντί οι επιτυχίες του Χρυσοχοΐδη να σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως ο άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικά σοβαρός και ικανός πολιτικός, προτιμάτε να καταφύγετε σε... μεταφυσικές ερμηνείες. Δυστυχώς, αυτή η... αλλεργία απέναντι στην κοινή λογική και οι εμμονή σε προκαταλήψεις, κρατούν τη χώρα σε τέλμα και δεν την αφήνουν να εκσυγχρονιστεί.

yannidakis είπε...

X.A.
η τυχη λενε, παει με τους δυνατους & οπως & να το κανουμε, σε μια τετοια περιοδο ανασφαλειας σε πολλα μετωπα, χρειαζομασταν να ακουσουμε πως υπαρχει ενας φοβος λιγοτερος για την κοινωνια μας. Απομενουν αλλοι.... αλλα εν καιρω κανουμε ταμειο :[

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΧΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΖΑΝΦΡΑΝΚΟ ΓΑΝΓΚΟΥΙΝΕΤΙ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΨΙΛΟΝ 1980
Κάθε δημοσιογράφος ή σχολιαστής για τη τρομοκρατία τουλάχιστον πρέπει να το διαβάσει μια φορά, να το μελετήσει ακόμη καλύτερα.
Μετά αν θα γράφει όπως πριν το διαβάσει σημαίνει ότι είναι και αυτότο μισθολόγιο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΠΟ

Unknown είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ "ΑΝΔΡΕΑ"... ΤΟ ΕΡΓΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο yannidakis ... ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΙΣ "ΣΥΜΠΤΏΣΕΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ "ΕΚΑΤΣΑΝ" ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
ΕΕΕΕ! ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ MAGIC DE SPELL . ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΞΙΟΣ".... ΕΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ...
ΟΤΑΝ Η ¨ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ???
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ....α)ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ β) ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΤΟ ΠΔ 189/09 ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ γ) ΑΦΟΥ "ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΙΤΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.... Ο ΕΠΑΙΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΔ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ????
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΊ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΟΥ...
ΟΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
ΑΥΤΑ