ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.10

ΚΑΡΑΤΖΑΦ!!! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....(Καρατζαφ πες αλεύρι.... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ σε γυρεύει)



Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα δεν άντεξε στις "κατευθυνόμενες" και "στοχευμένες" πιέσεις που δέχτηκε για την εκτίναξη στα ύψη του κόστους δανεισμού της. Είναι πλέον γεγονός ότι το πρόγραμμα σταθερότητας πήγε περίπατο αφού η Γιούροστατ ανακοίνωσε ότι το έλλειμμα της Χώρας ανέρχεται στο 13.6% αντί της πρόβλεψης και του υπολογισμού ότι αυτό κυμαίνονταν στο 12.7%.

Οι πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να είναι σε μέγιστη εγρήγορση μια και η Ευρώπη θέλει να προτείνει στην κυβέρνηση αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας και να ζητήσει ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές στο μισθολόγιο των υπαλλήλων τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα , αλλά και στο καθεστώς συντάξεων. Από το πρωί η κυβερνώντες γνώριζαν την κατάσταση που διαμορφώνονταν λόγο της κατακόρυφης αύξησης των σπρεντ αλλά και της νέας υποβάθμισης της χώρας από τον Οίκο ΜOOD'YS.

ΤΑ '"ΔΕΝ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΧΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!

...... ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΑΦΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ.....

ΤΟ "ΤΥΡΙ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ..... ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ "ΦΑΚΑ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΙΑΘΕΣΗ" ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ..... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.....
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ..... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ!!!


Μοιραστείτε

Μοιραστείτε


Δεν υπάρχουν σχόλια: