ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Τα «βαθιά λαρύγγια» είναι …τέσσερα!


Τον όρο «βαθύ λαρύγγι» τον συναντάμε πρώτη φορά το 1974 στο βιβλίο «Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου». Το 2010, ένα σύγγραμμα με τον ίδιο ακριβώς τίτλο πρέπει να γραφτεί για το «βαθύ λαρύγγι», που αυτή τη φορά δεν έδρασε στις ΗΠΑ «καρφώνοντας» το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, αλλά στην Ελλάδα, καρφώνοντας τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Τα πράγματα είναι απλά. Γερμανική ιστοσελίδα αποκάλυψε χθες ότι η Ελλάδα θα ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας που κλείστηκε στη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου για το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, εκτοξεύοντας τα επιτόκια δανεισμού (spread) της χώρας μας για μια ακόμα φορά στα ύψη. Βαθύ λαρύγγι νο1, λοιπόν, ο «ανώνυμος κυβερνητικός αξιωματούχος» που κατά τη γερμανική ιστοσελίδα αποκάλυψε την πληροφορία. Βαθύ λαρύγγι νο2 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τη συμφωνία στις Βρυξέλλες και πως «η Ε.Ε. δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι χρειάζεται ισχυρή άμυνα εναντίον των κερδοσκόπων». Βαθύ λαρύγγι νο3 ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Πολ Νίρουπ Ράσμουσεν, ο οποίος είχε επικρίνει σφόδρα το μηχανισμό στήριξης που δημιούργησε η Ε.Ε., δηλώνοντας μάλιστα ότι «υπάρχει ένα πραγματικό κενό αλληλεγγύης στη συμφωνία για την Ελλάδα» και πως «το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέληξε σε ένα συμβιβασμό την ώρα που απαιτείτο πολιτικό θάρρος». Τέλος, βαθύ λαρύγγι νο4 ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, που –όπως είχε γράψει η «Ελευθεροτυπία», την περασμένη Τρίτη, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, είπε: «Στο τραπέζι υπάρχουν και οι δικές μας προτάσεις, όπως και οι προτάσεις των σοσιαλιστών για ένα μηχανισμό στήριξης πιο αποτελεσματικό, πιο πρακτικό και πιο γρήγορο για τις δανειακές ανάγκες των χωρών. Η συζήτηση θα ανοίξει με την ομάδα εργασίας που προτάθηκε και υιοθέτησε ο πρόεδρος της Ε.Ε., Φαν Ρόμπαϊ. Εκεί θα συμμετάσχουμε για να μπορέσουμε να προωθήσουμε μια πιο αποτελεσματική πρόταση».

Ίσως τελικά τα «βαθιά λαρύγγια» που στέγνωσαν και πάλι από ρευστό την Ελλάδα να είναι στην πραγματικότητα τρία, καθώς ο πρώτος το μόνο που έκανε ήταν να ερμηνεύσει σε συνομιλία του με δημοσιογράφο τις δηλώσεις που είχαν κάνει οι τρεις ανώτεροί του!

Ζοοm

Δεν υπάρχουν σχόλια: