ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.10

Το καλό και το κακό σενάριο...εν οψη ΜΕΤΡΩΝ


Το καλό σενάριο – εδώ που φτάσαμε – μπορεί και να είναι μια σκληρή τριετής λιτότητα. Το κακό σενάριο – επίσης εδώ που φτάσαμε – μπορεί και να είναι η επιστροφή στη δραχμή που κάποιοι, ελαφρά τη καρδία, έσπευσαν ήδη να υποδείξουν.

Αυτό τουλάχιστον μας έλεγε, στο “ellispoint στον Flash” ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου. Υποστηρίζοντας ότι πρέπει να κλείσουμε, το ταχύτερο δυνατό, την συμφωνία για τα δάνεια ΔΝΤ και ΕΕ και να ανοίξουμε ταυτόχρονα όλα τα μεγάλα μέτωπα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων - ασφαλιστικό, αναπτυξιακό, εργασιακά, ανταγωνιστικότητα – για να μπορέσουμε να ξαναβγούμε το 2011 στις αγορές επιστρέφοντας σε ομαλές συνθήκες δανεισμού.

Εάν δεν γίνουν και τα δύο αυτά βήματα μαζί, όπως είπε, τότε υπάρχει το κακό – ακραίο μεν, αλλά υπαρκτό – σενάριο: Να φθάσει η ύφεση έως και το 10%, να οδηγηθούμε σε στάση πληρωμών το 2011 και να δώσουμε τα τελικά επιχειρήματα στην κυρία Μέρκελ και τον κ. Σόιμπλε για την περίφημη αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Κοινώς, να οδηγηθούμε στην έξωση από την ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή. Και τι ακριβώς θα σήμαινε η επιστροφή αυτή; Ένα νόμισμα υποτιμημένο κατά 40% που, πέραν όλων των άλλων, θα εκμηδένιζε και την αξία των καταθέσεων-αποταμιεύσεων.

Οι πιθανότητες αυτού του δεύτερου, του κακού σεναρίου είναι ελάχιστες έως αμελητέες. Η επίτευξη όμως και του πρώτου, του καλού σεναρίου συνιστά «Ηράκλειο εγχείρημα» όπως είπε και πάλι ο κ. Παπαντωνίου – «πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά, «και από το εγχείρημα της ΟΝΕ»…

ellispoint



Click here

Δεν υπάρχουν σχόλια: