ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.10

Η απίστευτη αθλιότητα του ελληνικού πολιτικό-δημοσιογραφικού συστήματος



American%20TV%20Image Έχουμε, από αυτή τη στήλη, πολλές φορές αναφερθεί στην υπαιτιότητα της χώρας μας στα τεκταινόμενα των ημερών.

Καθώς επίσης και στο γεγονός οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ – η τρόικα που έγινε η αγαπημένη λέξη των σαλτιμπάγκων της τηλεόρασης – θα γίνουν το πρόσχημα πολιτικών και διοικήσεων για να δικαιολογήσουν οτι δεν είχαν κάνει και μας οδήγησε εδώ, και τώρα μας επιβάλλεται.

Έχουμε επίσης τονίσει οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ δεν θα κάνουν έργο αγαθοεργίας αλλά θα επωφεληθούν από την όποια διάσωση μας, και μάλιστα, σε άρθρο για την δήλωση Σαμαρά, αναφέραμε επί λέξη οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ, οργανώνουν για λογαριασμό των δανειστών μας :

την διαδικασία επιτήρησης,

ενεχυριασμού

και κατάσχεσης των περιουσιακών μας στοιχείων.

Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του μηχανισμού στήριξης. Πρέπει να πάρουμε μέτρα για να βγούμε από αυτόν τη κατάσταση, αλλά δεν νοείται τελικά τα μέτρα να τα πληρώνουν μόνο οι ίδιοι μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Ειναι προφανές οτι σε κάποιους δημοσιογράφους έχει δοθεί εργολαβία να στηρίξουν την προσπάθεια κατηγορώντας και απελπίζοντας τον κόσμο, αλλά μερικές φορές η αθλιότητα κάποιων δελτίων ξεπερνά κάθε όριο. Σε μια συγχορδία παραληρήματος απόψε οι παρουσιαστές κάποιου ΤΕΡΑΣ-Channel, αγανακτισμένοι κομπάρσοι στην όποια φαρσοκωμωδία τους γράφουν, μας έδειχναν τις προσλήψεις δημοσίων υπάλληλων επί ΝΔ. Αναφέρθηκαν και σ’ αυτές του ΠΑΣΟΚ για να καταλήξουν στο επιβεβλημένο μήνυμα των ημερών : για το χάλι μας φταίει το Δημόσιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι, το υπέρογκο κράτος, κ.λπ.

Το δημόσιο στην Ελλάδα ειναι υπερτροφικό, το έχουμε γράψει πολλάκις. Αλλά δεν ειναι υπερτροφικό από μόνο του, ειναι σε σχέση με την χαμηλότατη παραγωγικότητα του ιδιωτικού τομέα και την αντί-παραγωγικότητα η μάλλον την στρεβλή παραγωγικότητα του δημόσιου τομέα.

Παρά τα παραμύθια δεξιών και αριστερών οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα ειναι σχεδόν 18% του ενεργού πληθυσμού και καταναλώνει το 14 % του ΑΕΠ.

Συγκριτικά στη Γάλλια ας πούμε, αντιπροσωπεύει 25% του ενεργού πληθυσμού και 25% του ΑΕΠ.

Το σύνολο των δημοσίων δαπανών ειναι περίπου στο 50% του ΑΕΠ όπως και πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η διαφορά με την Ευρώπη ειναι οτι τα δημόσια έσοδα δεν ειναι παρά 40 % του ΑΕΠ. Και η φοροδιαφυγή ειναι νόμιμη !!! Ο φόρος εισοδήματος ( όχι οι έμμεσοι δηλαδή) ειναι γύρω στο 5% του ΑΕΠ δηλαδή τρεις φορές λιγότερο από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το δημόσιο ειναι υπερτροφικό γιατί δεν παράγει και γιατί δεν εισπράττει την απέραντη φοροδιαφυγή όχι των δημοσίων υπαλλήλων αλλά, ας πούμε τυχαία, ίσως κάποιων δημοσιογράφων και εργοδοτών τους ;

Διότι σε λίγο αντί να διωχθούν οι πολιτικοί που τους προσέλαβαν ταπεινώνοντας τους, θα γίνονται διώξεις κατά των υπάλληλων, με εισαγγελείς τους δημοσιογράφους.

Το δημόσιο πρέπει να μικρύνει εντάξει αλλά μήπως και οι εργοδότες κάποιων δημοσιογράφων έχουν συμβάλλει στην φαυλότητα και την αντί-παραγωγικότητα του ;

Έλεος πια, οι καθημερινοί συνδαιτυμόνες των φαύλων μην παριστάνουν τους τιμητές η αν πρέπει λόγω εντολών να το κάνουν ας δείξουν λιγότερο ζήλο

to sxolio

Δεν υπάρχουν σχόλια: