ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.4.10

Γιατί δεν ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα η Κυβέρνηση;;

Ένας πολίτης με ονοματεπώνυμο κατηγορεί δημοσίως Βουλευτή τ. Υπουργό ή άλλους φορείς και μιλά για 50 δις δραχμές. Δηλαδή τι άλλο περιμένετε να γίνει για να ζητηθεί η παρέμβαση εισαγγελέα; Σεισμός; Καποντισμός; Έκρηξη ηφαιστίου;
Πόσο χαμηλά είναι τελικά το μέτρο της ευθυξίας του πολιτικού προσωπικου;
Η απάντηση προφανός και δεν αρκεί. Πεταλωτής: Δεν έδωσε χρήματα ο Βγενόπουλος
Απάντηση στον Ανδρέα Βγενόπουλο έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής. Ο πρόεδρος της MIG σε συνέντευξη του υποστήριξε ότι το 2001 έδωσε 50 δις. δραχμές στον τότε υπουργό Αιγαίου, κ. Ν. Σηφουνάκη, για την ανάπλαση του καμένου ελαιώνα στην Σάμο.

Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε σήμερα ότι ουδέποτε έλαβε ο κ. Σηφουνάκης αυτά τα χρήματα, τoνίζοντας ότι ο κ. Βγενόπουλος είχε εκφράσει την πρόθεση στον κ. Σηφουνάκη να δώσει τα χρήματα για αυτό τον σκοπό, αλλά τελικά τα έδωσε ποτέ. Ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει μήπως κατέβαλε το ποσό σε άλλους φορείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του η κυβέρνηση για τους ισχυρισμούς του.

Πηγή: Πεταλωτής: Δεν έδωσε χρήματα ο Βγενόπουλος

============

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Ο Πεταλωτής δηλώνει ότι …”τα είχε τάξει αλλα δεν τα έδωσε” και “δεν γνωρίζει μήπως κατέβαλε το ποσό σε άλλους φορείς”. Το γεγονός ότι μετά τον Α. Βγενόπουλο και ο Πεταλωτής αφήνει ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην κουβέντα μόνο ένα πράγμα σημαίνει κύριοι.

Εισαγγελέας και Έρευνα για να βρεθεί εάν υπηρξαν χρήματα και που κατέληξαν. Μάλιστα πρέπει να γίνει με πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Απορώ τι περιμένετε δηλαδή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: