ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.10

O κ. Δρούτσας θα καταθέσει τον καθιερωμένο πλέον (!) στέφανο στο μαυσωλείο του 'Γκαζί' Μουσταφά Κεμάλ;


του Σάββα Καλεντερίδη
Κατά το εγγύς παρελθόν έλληνες αξιωματούχοι, επισκεπτόμενοι την Άγκυρα, κατέθεσαν στεφάνι και έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών σχόλια θαυμασμού στο πρόσωπο σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ, ενός φασίστα που δεν επέτρεψε τη λειτουργία κόμματος μέχρι το θάνατό του.
Η επίσκεψη του κ. Δρούτσα στην Άγκυρα γίνεται σε μια εποχή που έλληνες και ξένοι που σέβονται τον εαυτό τους και τις αρχές της δημοκρατίας και του ανθρωπισμούδίνουν αγώνα εναντίον των κεμαλιστών της Άγκυρας και των 'συνοδοιπόρων' τους στην Αθήνα, τη Στοκχόλμη, την Ουάσιγκτον, τη Μαδρίτη και αλλού.
Στη Σουηδία, μάλιστα, εκείνοι που πάλεψαν για την αναγνώριση της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και της Ανατολής, πολίτες και πολιτικοί της Σουηδίας, τα έβαλαν με την κυβέρνησή τους και κινήθηκαν εναντίον των υλικών συμφερόντων της ίδιας τους της χώρας και πέτυχαν την αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Σουηδικό Κοινοβούλιο, θεωρώντας ότι είναι πιο επωφελές να μάχεσαι για τα ηθικά και όχι για τα υλικά συμφέροντα της χώρας σου.
Να δούμε λοιπόν αν οι έλληνας αναπληρωτής υπουργός, στη σκιά των αναχαιτίσεων που κάνουν τουρκικά ραντάρ σε ελληνικά ελικόπτερα που πετούν πάνω από ελληνικό κατοικημένο νησί, κινηθεί στη λογική του "σφάξε με πασά μου ν' αγιάσω" ή αν θα αρνηθεί να υποκύψει στην άθλια και ανέντιμη επιμονή των κεμαλοφασιστών της Άγκυρας να υποχρεώνουν τους απογόνους των σγαγιασθέντων να τιμούν τον σφαγέα τους.
Επίσης, να δούμε τί στάση θα κρατήσει ο οργανωμένος ποντιακός, μικρασιατικός και θρακικός χώρος, που έχει πάρει στις πλάτες του το βαρύ φορτίο του αγώνα για τη δικαίωση!

Συνάντηση με Νταβούτογλου
Επίσκεψη Δρούτσα στην Τουρκία στις 7 και 8 Απριλίου
Την ερχόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 7 και 8 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Τουρκία.
Ο κ. Δρούτσας θα μεταβεί στην Αγκυρα μετά από πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Στη συνάντηση των δύο υπουργών, που έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου, αναμένεται να συζητηθούν θέματα διμερούς συνεργασίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της προγραμματιζόμενης επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογκάν στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν, επίσης, θέματα περιφερειακής και διεθνούς συνεργασίας.
Την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Τουρκία, στις 7 Απριλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα γίνει δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Να σημειωθεί πως η επίσκεψη του κ. Δρούτσα στην Αγκυρα αρχικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, αλλά αναβλήθηκε μετά τη σειρά τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.
Στην Τουρκία επρόκειτο να μεταβεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ακύρωσε την επίσκεψη, για τους ίδιους λόγους.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: