ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.10

Ο Πάγκαλος είναι το “βαθύ λαρύγγι” των spread;

Αντιγράφω από τα NEA on line

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος

Το «βαθύ λαρύγγι» που μίλησε (;) στο Μarket Νews Ιnternational και εκτόξευσε τα spreads στα ιστορικά μεγαλύτερα επίπεδα αναζητεί η κυβέρνηση, αλλά οι έως τώρα έρευνες δεν έχουν αποδώσει.


Oι «υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές» που μίλησαν στο συγκεκριμένο διεθνές οικονομικό πρακτορείο ειδήσεων και τίναξαν στον αέρα κάθε κυβερνητικό σχεδιασμό για τον δανεισμό της χώρας «σε λογικά επίπεδα», αποτελούν αυτή τη στιγμή αντικείμενο συντονισμένης έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιον λόγο παρενέβησαν, τι επιδίωκαν και σε τι απέβλεπαν. Στο πλαίσιο αυτό, γίνονται διάφορες υποθέσεις, ορισμένες από τις οποίες πραγματικά δίνουν την εικόνα μιας κυβέρνησης η οποία αδυνατεί να αντιδράσει αποτελεσματικά απέναντι σε καταστάσεις που προκαλούνται από διαρροές, σκόπιμες ή τυχαίες.

Μέρος των υποθέσεων αυτών κάνουν λόγο όχι για πραγματικές δηλώσεις «υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους», αλλά για ερμηνεία των σχετικών δηλώσεων που έκανε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε πορτογαλική εφημερίδα.

Πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν, μιλούσαν και για τηλεφωνική επικοινωνία χθες το απόγευμα μεταξύ του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Πάγκαλου, σε όχι και τόσο καλό κλίμα.

Βάση της συζήτησης υποστηρίζεται ότι αποτέλεσε ένα διάγραμμα που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου και συσχετίζει την πορεία των επιτοκίων με τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών. Σύμφωνα με το διάγραμμα αυτό τα spreads πήραν την κάτω βόλτα για τέσσερις ημέρες, μετά τη συμφωνία των Βρυξελλών, επειδή δεν υπήρξαν δηλώσεις από πλευράς κυβέρνησης σχετικά με τη συμφωνία ή με το ΔΝΤ.

==================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Αν ισχύει είναι ένα ΣΟΚ. Αλλά άντε τώρα να σας δώ πως θα τον χειριστείτε τον αντιπρόεδρο. Θα αρπάξει κανα δυό και θα γίνει χαμός….

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Καλά την Μ. Παρασκευή ο ΓΑΠ δεν έλεγε στην Ελευθεροτυπία την πρόθεση του για ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ????
ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ????

ΑΜΗΝ .....!!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΊ

Δεν υπάρχουν σχόλια: