ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.10

TI ΛΕΓΑΜΕ??? Φεύγει εκτάκτως για εντολές ο Παπακωνσταντίνου !

O πόλεμος κορυφώνεται!!!

Βουλιάζει σήμερα το Χρηματιστήριο Αξιών !!!

Το spread απογειώθηκε στις 577 μονάδες βάσης!

Το πενταετές ομόλογο έφθασε 200 μονάδες πάνω από αυτό του Ιράκ!

Τα spreads σπάνε σήμερα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και το χρηματιστήριο βουλιάζει, ειδικά μετά την ανακοίνωση της Eurostat για έλλειμμα 13,6%, ενώ η Ελλάδα υποστήριζε οτι είναι στο 12,7% γεγονός που σημαίνει οτι χρειαζόμαστε άλλα 2,4 δις για να καλυφθούν οι ανάγκες...



Το spread απογειώθηκε στις 577 μονάδες βάσης , και είναι πλέον το ακριβότερο στην Ευρώπη και σχεδόν 200 μονάδες βάσης υψηλότερο από αυτό του Ιράκ!

Το spread του διετούς ομολόγου έφθασε στο 9,82% και ανηφορίζει !


Σε νέο ιστορικό υψηλό αναρριχήθηκε σήμερα και το κόστος ασφάλισης των ελληνικών κρατικών ομολόγων έναντι αθέτησης πληρωμών.

Πέφτει και το ευρώ!

Πιέσεις δέχεται και το ευρώ. Στις 14:39 (ώρα Ελλάδος), η ισοτιμία ευρώ / δολαρίου διαμορφωνόταν στα 1,3345 δολάρια και η ισοτιμία δολαρίου / γιεν στα 92,87 γιεν.

Το πρόγραμμα σταθερότητας της κυβέρνησης πάει .... "περίπατο !"

Αφού, μετα τα νέα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat για το δημόσιο χρέος το πρόγραμμα σταθερότητας θεωρείτε πλέον εκτός πραγματικότητας απορρίπτοντας και το plan A και το plan B

Σήμερα ο πρωθυπουργός περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, είπε οτι η κυβέρνηση του θα προσπαθήσει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα σταθερότητας, αλλά δεν ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά τι θα αλλάξει , τι θα πράξει και πότε.

Την ίδια ώρα, ο κ. Ρουμπινί δήλωσε ευθαρσώς ότι εάν η Ελλάδα έμοιαζε στην Τουρκία δεν θα περνούσε ποτέ μία τέτοιου είδους κρίση.

"Θα καταρρεύσει η Νομισματική Ενωση"

Αυτό προβλέπει ένα από τα μεγαλύτερα Hedge Funds του κόσμου, η Moore Capital.
Ο Πρόεδρός του Louis Moore Bacon, ασκεί κριτική για τον σχεδιασμό απεγκλωβισμού της Ελλάδας.

Με επιστολή προς τους επενδυτες o Bacon, τονίζει : "Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο για το άμεσο μέλλον είναι η πιθανή κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης."

Αντί να τιμωρηθούν οι έλληνες για την καταστρατήγηση και την μη τήρηση των κανόνων του "παιχνιδιού" του Μάαστριχτ -είτε με την έξωση της Ελλάδας από την ΕΕ ώστε να ενεργοποιήσουν άμεσα τις επιβαλόμενες μεταρρυθμίσεις είτε υποχρεώνοντας ττην Ελλάδα σε αναδιάρθρωση του χρέους, εντός των ορίων της Νομισματικής Ένωσης - οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν να επιβραβεύσουν τους "Άσωτους Ελληνες" με ενα πακετο κεφαλαίων στηριξης", λέει χαρακτηριστικά.

Goldman Sachs: "Η Ελλάδα θα καθυστερήσει τις πληρωμές ομολόγων"

Η Ελλάδα είναι πιθανό να περικόψει ή να καθυστερήσει πληρωμές για τα ομόλογά της αφού ακόμα διαπραγματεύεται το πακέτο στήριξης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με την Goldman Sachs Group Inc.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Ο υπουργού Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου μεταβαίνει επειγόντως το Σάββατο στις ΗΠΑ προκειμένου να πάρει νέες εντολές από τον διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν για την προσφυγή της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Ο μηχανισμός αυτός βοήθειας που συστήθηκε για να "σώσει" δήθεν την Ελλάδα από τους κερδοσκόπους, στην ουσία πετάει τη χώρα με τη βοήθεια των ιδίων τον κερδοσκόπων στους κατακτητές, που αποφάσισαν να βοηθήσουν με επιτόκιο αρκετά υψηλό σε σχέση με τα επιτόκια δανεισμού άλλων χωρών.

Το επιτόκιο της Γερμανικής βοήθειας είναι στο 5% και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ακόμα και οι Γερμανοί καταγγέλλουν τη Μέρκελ για κερδοσκοπία , από αυτό το επιτόκιο η Γερμανία υπολογίζει να κερδίσει 1 δισεκατομμύριο ευρώ απο την .... "στήριξη" της στην Ελλάδα.

Ο επικεφαλής των σοσιαλιστών στο ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς χαρακτήρισε απαράδεκτο τον μηχανισμό δανεισμού στην Ελλάδα, ενώ ο πολιτικός υπογράμμισε ότι βάσει της ρήτρας μη διάσωσης, ένα κράτος δεν υποχρεούται να αναλάβει τα χρέη ενός άλλου κράτους, αλλά και δεν έχει δικαίωμα να "αποκομίζει κέρδη λόγω του χρέους ενός άλλου κράτους".

Ο Γερμανός πολιτικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πατρίδα του λέγοντας ότι η Γερμανία θα έχει τεράστιο κέρδος αφού θα δανείζει την Ελλάδα με επιτόκιο 5%, ενώ η ίδια δανείζεται με επιτόκιο 1,25%!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μανουέλ Μπαρόζο ο οποίος έριξε τα βέλη του εμμέσως στη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ για το υψηλό επιτόκιο που προβλέπεται στον μηχανισμό στήριξης. "Ενω άλλα μέλη της ευρωζώνης συμφώνησαν να δανειοδοτηθεί η Αθήνα αν το ζητήσει με 30 δις ευρώ η Γερμανία η οποία ήταν από την αρχή επιφυλακτική, έκανε αγώνα για το υψηλότερο δυνατό επιτόκιο στα δάνεια αυτά", δήλωσε ο Μπαρόζο.




Τiresias




Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: