ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.10

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 100 ΕΚ. ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Η MANAGER ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ?? ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΑΟΙΔΟ Γ. ΝΤΑΛΑΡΑ??


ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΠΑΝΤΑΓΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΩΚΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ "ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ" ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΥΧΟΝ "ΛΑΣΠΕΣ" ΣΤΗΝ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.....

ΡΩΤΟΥΜΕ ......Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΩΣ MANAGER ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ????
Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ 'ΡΥΘΜΙΣΗ" ΤΟΥΣ???

ΕΤΣΙ ΡΩΤΑΜΕ!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ!!!...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!!!
ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ" ΑΞΙΑΣ.... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ FUN ΤΟΥ ΤΟΛΗ!!!..... ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.... ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ....ΕΤΣΙ??!!!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού ενδιαφέρεστε τόσο πολύ αναζητήστε την επιστολή του Γ.Νταλάρα στην εφημερίδα ''ΑΞΙΑ'' (29.5.2010). Πρόκειται για πολύ σημαντική κι ενδιαφέρουσα επιστολή. Για το θέμα των φορολογικών δηλώνει κατηγορηματικά κι απόλυτα πως δεν έχει καμία φορολογική υποχρέωση ή εκκρεμότητα. Ωραίοι οι εντυπωσιασμοί να σπιλώνετε ανθρώπους με δήθεν σκάνδαλα αλλά να αναδημοσιεύετε και τις δηλώσεις των θιγόμενων. Μάλλον ξέρουν καλύτερα από εσάς αν οφείλουν και σε ποιους...

Unknown είπε...

αγαπητέ κύριε/κυρία εμείς κάναμε μια ερώτηση!! όπως είδατε ο κ. Νταλάρας προέβη σε σχετική δήλωση απάντηση!!
γιατί λέτε λοιπόν ότι σπιλώνουμε και δεν λετε ότι προσφέρουμε δια των ερωτήσεων μας....να παίρνετε εσείς και εμείς τις επιζητούμενες απαντήσεις από τα δημόσια πρόσωπα??!!!
Πάντως τα παρακολουθείτε τα θέματα!! μπράβο!!! διαβάζετε και την ΑΞΙΑ!! ΠΆΛΙ ΜΠΡΆΒΟ!!! και κάνετε και παρεμβάσεις...εδώ σας δίνουμε διπλό μπραβο!

Ελίνα είπε...

Ευχαριστώ για την επιβράβευση. Οι ερωτήσεις καλές είναι, όταν δεν αφήνουν υπονοούμενα.Όσοι καλοπροαίρετοι πάντως,διαβάστε την επιστολή του Γ.Νταλάρα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ''ΑΞΙΑ''.

Έχοντας μόλις γυρίσει από μια μεγάλη Ευρωπαϊκή περιοδεία, έχω νωπές στις αποσκευές μου τις εντυπώσεις από μια Ευρώπη με ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα, που μοιράζονται μαζί μας τις κοινές αγωνίες για το μέλλον.
Στην επαφή μου με χιλιάδες ανθρώπους στα θέατρα και τις αρένες των ευρωπαϊκών πόλεων, είδα μάτια που έλαμπαν από αισθήματα αλληλεγγύης για τον ελληνικό λαό. Είναι κοντά μας, όχι μόνο γιατί το πρόβλημά μας τους αφορά οικονομικά και πολιτικά, αλλά γιατί ξέρουν ότι είναι πανίσχυροι οι αξιακοί και πολιτιστικοί δεσμοί που μας ενώνουν.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι χιλιάδες πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών είναι σήμερα Έλληνες γιατί απλά έχουν μπει στη θέση μας.
Πραγματικά και συμβολικά.

Επιστρέφοντας συνάντησα μια πατρίδα σε παραζάλη.
Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι είναι έτοιμοι να πετροβοληθούν τυφλά μεταξύ τους. Η κρίση, η θεμελιώδης κρίση που περνάει η χώρα μας, είναι πρώτα από όλα, κρίση αξιών. Το λέγαμε κάποιοι εδώ και χρόνια, μιλώντας κόντρα στο ρεύμα και φαινόμασταν περίεργοι και εξωτικοί…
Σήμερα παίρνω απλώς αφορμή για να μιλήσω, από το γεγονός ότι στο φύλλο της 22/5/2010 της εφημερίδας σας, αναφέρεται σε ρεπορτάζ το όνομά μου και αυτό της Άννας, με υπαινιγμούς ότι υπάρχει φήμη ότι διατηρούμε ανοικτούς λογαριασμούς με τις φορολογικές αρχές.
Διατυπώνω λοιπόν με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή μου σε αυτού του είδους τις αιχμές:
1.Γιατί δεν έχω ούτε εγώ, ούτε η οικογένειά μου ουδεμία φορολογική υποχρέωση ή εκκρεμότητα. Είμαι μάλιστα ανοικτός σε οποιονδήποτε έλεγχο. Εξάλλου θεωρώ υποχρέωση όλων μας να περιμένουμε τη σειρά μας να ελεγχθούμε ανεξαιρέτως. Έτσι μόνο υπάρχει ελπίδα να αποκατασταθεί η τρωθείσα εμπιστοσύνη μεταξύ κράτους – φορολογουμένων.
2.Είναι ώρα και για τους λειτουργούς των Μέσων Ενημέρωσης να συνειδητοποιήσουν ότι το εύκολο «ρεπορτάζ» έχει τελειώσει, μαζί με την εύκολη εποχή. Διαβάζοντας αυτά τα εκτεταμένα άρθρα αναρωτιέμαι τελικά αν έχει σημασία για τον πολίτη, να εμφανίζεται, χάριν της παραπολιτικής είδησης ,αυτή η εμφυλιακή ατμόσφαιρα μεταξύ υπουργών και βουλευτών ,αντί της ενότητας που είναι απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτή τη συγκυρία. Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από ουσιαστική ενημέρωση και εμπιστεύεται την πλειονότητα των Ελλήνων δημοσιογράφων, αλλά περιμένει πλέον τη σοβαρότητα που οφείλει κάθε επαγγελματική τάξη στην εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

Ελίνα είπε...

Και η συνέχεια της επιστολής.

Πέρα από αυτά, θέλω να τονίσω ότι είναι εξωπραγματική η αντίληψη μιας τυφλής αντίθεσης με το «κακό κράτος». Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι η ώρα οι πάντες να εισφέρουν αυτό που τους αναλογεί στον μεγάλο κοινό λογαριασμό, ο οποίος δεν είναι απλό δημοσιονομικό μέγεθος. Είναι η μόνη λύση για την ουσιαστική και συναισθηματική αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ πολίτη και κράτους. Και αυτό το έχουν κυρίως ανάγκη οι μη έχοντες, αυτοί που καλούνται σήμερα να σηκώσουν βάρη που δεν αντέχουν. Αυτούς οφείλουμε να αποκαταστήσουμε πρώτα.
Στη γενιά της μεταπολίτευσης που αποκατέστησε τη Δημοκρατία πέφτει συλλογικά το βάρος να προλάβει τη χρεοκοπία.

Προσωπικά πορεύτηκα σ’ αυτήν τη 40χρονη διαδρομή, όχι μόνο με τα καλλιτεχνικά κριτήρια που είναι προφανή, αλλά και με κοινωνικά κριτήρια και μάλιστα σε εποχές που αυτό δεν ήταν αυτό αυτονόητο.
Σταθήκαμε με την Άννα δίπλα στις χειμαζόμενες κοινωνικές ομάδες και στα κινήματά τους, χωρίς ποτέ να ζητήσουμε το παραμικρό από την Πολιτεία.
Αυτή η κοινή ζωή και οι κοινοί αγώνες είναι και ο λόγος που η Άννα συνεχίζει με το δικό της τρόπο αυτό το ταξίδι.
Αγωνιώ για τον τόπο αυτό, περισσότερο από ποτέ.
Αγωνιώ για τις νέες γενιές ,που καλούνται να πληρώσουν λάθη, παραλείψεις και ανεπάρκειες άλλων.
Αγωνιώ για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται να σταθεί όρθια η ελληνική οικονομία και μάλιστα σε ένα περιβάλλον διεθνούς κρίσης και αυστηρής επιτήρησης από ξένους.
Περισσότερο ,όμως ,αγωνιώ – και αυτή την αγωνία σήμερα καταθέτω - για το αν όλοι εμείς, οι σημερινοί Έλληνες πολίτες, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η μεγαλύτερη μάχη που πρέπει να δώσουμε είναι κόντρα στον κακό μας εαυτό και στις παθογένειες της σχέσης κράτους-πολίτη. Αυτή την μάχη πρέπει να την κερδίσουμε, κατακτώντας μια νέα «κοινωνική συλλογικότητα» και δίνοντας το πραγματικό περιεχόμενο στην έννοια «προσωπική ευθύνη».

Γιώργος Νταλάρας