ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.10

12 δισ. αυξήθηκε το χρέος το Α’ τρίμηνο


Αυξήθηκε το δημόσιο χρέος κατά 12 δισ. ευρώ τους τρεις πρώτους μήνες του 2010. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το α' τρίμηνο του έτους το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης διαμορφώθηκε σε 310,384 δισ. ευρώ έναντι 298,524 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2009.

Στο ποσό του χρέους περιλαμβάνονται, όπως επισημαίνεται, οι τιτλοποιήσεις των δανείων και ο βραχυπρόθεσμος δανεισμός, ενώ δεν έχουν προστεθεί οι εκδόσεις των ομολόγων στο εξωτερικό.
Το δημόσιο χρέος συνθέτουν, στις 31.12.2010, τα ομόλογα σε ποσοστό 86,4%, τα έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου σε ποσοστό 2,7%, τα λοιπά δάνεια (8,8%) και η Τράπεζα της Ελλάδος (2,1%).

Οσον αφορά στους τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου τα ομόλογα σταθερού επιτοκίου καταλαμβάνουν ποσοστό 69,6%, τα έντοκα γραμμάτια ποσοστό 19,6%, και τα ομόλογα κυμαινόμενου επιτοκίου ποσοστό 10,8%.
Η κατανομή των ομολόγων το 2010 (νέος δανεισμός) κατά διάρκεια αφορά σε ποσοστό 66,7% (με διάρκεια μικρότερη/ίση από 5 έτη) και σε ποσοστό 33,3% με διάρκεια μεγαλύτερη ή ίση από δέκα έτη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μέση φυσική διάρκεια του χρέους που υπολείπεται είναι 7,65 έτη.

Τέλος, τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού δημοσίου την ίδια περίοδο παρουσιάζουν σημαντική αύξηση και φτάνουν στα 7,1 δισ. ευρώ, λόγω των πρώτων δημοπρασιών που έκανε ο ΟΔΔΗΧ την περίοδο αυτή από μόλις 1,1 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος του 2009.
klysma

Δεν υπάρχουν σχόλια: