ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.10

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 1996 ΕΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ. Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Αυτές είναι πολιτικές φωνές, αυτοί είναι πραγματικοί πολιτικοί. Που είναι σήμερα ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης που τόσο πολύ τον χρειαζόμαστε; Τον φάγατε λαμόγια; Τον "παροπλίσατε" γιατί τα έλεγε με το όνομα τους ε? Και οι 300οι, μηδενός εξαιρουμένου, είστε λέρες, ανίκανοι και άχρηστοι! Καταλαμβάνετε και βρωμίζετε τις θέσεις στο Κοινοβούλιο που δεν σας αξίζουν μαγαρίζοντας θεσμούς, πολίτευμα και πατρίδα. Να χαθείτε όλοι σας αμέσως να μπουν στη Βουλή άξιες και ικανές φωνές που βλέπουν μπροστά. Αι Σιχτίρ κοπρίτες.

http://ygro-pyr.blogspot.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Νομίζω οτι το 6ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ήταν πιο ιδεολόγικο συνέδριο πολιτικού φορέα στην σύγχρονη πολιτική ιστορία μας. Ο οραματιστής Μιχάλης Χαραλαμπίδης είχε κλέψει τη παράσταση με τον λόγο του, που είχε ξεστομίσει τότε. Βέβαια τα Μ.Μ.Ε της εποχής ασχολιούνταν με το δίλημμα Σημίτης ή Τσοχατζόπουλος.Και πιο σωστά Σημίτη ή εκλογές. Ο Μιχάλης μπορεί να ήταν αιρετικό για τη κρατικοδιαίτη πλειοψηφία του κόμματος αλλά για κάποιους αιρετικούς ήταν το ΦΩΣ μες στο σκοτάδι του εκσυγρονισμού και του ''κρατιστικού'' ΠΑΣΟΚ.