ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.10

"Όποιος πρόλαβε εφάπαξ πήρε"- "45% αύξηση των αιτήσεων για συνταξιοδότηση στο δημόσιο τομέα"


ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.... ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ !!!!!???????
=========================

Pαγδαία αύξηση παρουσιάσει ο αριθμός των αιτήσεων για συνταξιοδότηση στον δημόσιο τομέα, παρά τις δεσμεύσεις και τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για διασφάλιση των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων όσων μπορούν να συνταξιοδοτηθούν έως το τέλος του έτους για τα επόμενα έτη εάν παραμείνουν στην αγορά εργασίας.

Η αύξηση αυτή το πρώτο τετράμηνο
φέτος άγγιξε το 44,6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, αφού οι αιτήσεις έφτασαν τις 5.000, τη στιγμή που όλο το 2009 δεν ξεπέρασαν τις 12.000.

Εν τω μεταξύ στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων παραμένουν σε εκκρεμότητα περίπου 19.000 αιτήσεις που για να εξυπηρετηθούν χρειάζονται πάνω από 850 εκατ. ευρώ. Η καθυστέρηση για την απονομή του εφάπαξ σήμερα ξεπερνά τα 2 χρόνια και η τάση είναι ανοδική.

Ο ΟΠΑΔ για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του μέχρι το τέλος του χρόνου θα χρειαστεί, επιπλέον της τακτικής επιχορήγησης 350 εκατομμύρια ευρώ.

Μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή της επικουρικής σύνταξης παρατηρούνται στο ΤΕΑΔΥ (15-18 μήνες), ενώ όταν υπάρχει διαδοχική ασφάλιση, η καθυστέρηση ξεπερνά τα 2 χρόνια.
blogingr

Δεν υπάρχουν σχόλια: