ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.10

Τρισέ: Η Ελληνική κυβέρνηση καθυστέρησε πάρα πολύ καιρό…

Ο Ζαν κλωντ Τρισε δίνει μια συνέντευξη εφ όλη της ύλης στο περιοδικό DER SPIEGEL για όσα έχουν συμβεί μέεχρι τώρα στην οικονομική κρίση στην οποία κάνει μια αναφορά στην Ελλαδα.

Μια αναφορά με ιστορική σημασία που επιβεβαιώνει αυτό που υποψιαζόμασταν. Ότι η Ελληνική κυβερνηση ολιγώρησε μη αντιλαμβανόμενη την πραγματικότητα.

  • Trichet: Στην ευρωζώνη η πτώση του ΑΕΠ ήταν 7% , σε αυτή την κατάσταση και σε ακραίες συνθήκες σε όλο τον κόσμο οι αγορές στοχοποήησαν τον πιο αδύναμο κρίκο της ευρωζώνης την Ελλαδα. Συμπεριλαμβανομένου επίσης του γεγονότος ότι τα στατιστικά στοιχεία της ήταν παραποιημένα συγκεντρώθηκε από τις αγορές πίεση προς τα εκεί οπότε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα σταθερότητας ήταν πλέον αναγκαία προσαρμογή.
  • [...]
  • Spiegel:. Οι δισταγμοί της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα μας κόστισαν;
  • Trichet: Υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αυτή την ιστορία. Η ελληνική κυβέρνηση καθυστέρησε πάρα πολύ καιρό να αναγνωρίσει την έκταση του προβλήματος και να λάβει τα αναγκαία μέτρα. Εμείς στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), δυνατά και καθαρά προειδοποίησαμε ότι η πρέπει να δράσει γρήγορα και αποφασιστικά.Σε μια πολύ απαιτητική εποχή, σε περιόδους σοβαρής εντάσης πρέπει να αποφασίσει γρήγορα και αποφασιστικά .

=============

Σχολιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Κύριοι Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου ολιγωρήσατε(;;;) και η Χώρα μας οδηγήθηκε στο ΔΝΤ. Οι ευθύνες σας είναι κολοσσιαίες και χρήζουν σχετικής έρευνας για το εάν η ολιγωρία σας είχε σκοπιμότητα ή ήταν ανικανότητα.

Ξαφνιάζει όμως τo γεγονός ότι ενώ σε πολλά ΜΜΕ γίνεται αναφορά στην συγκεκριμένη συνέντευξη Τρισε στο DER SPIEGEL, η συγκεκριμένη πληροφορία που αναφέρεται στις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης δεν μεταδίδεται. Αυτό κάνει τον ρόλο του Blogging πολύτιμο για την Δημοκρατία και την ποιότητα της ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: