ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.10

Οι Ευρωπαίοι τελικά τον ''άδειασαν'', αφού κατάλαβαν γιά ποιούς ενεργεί...


GAP: Εφάρμοσε τις προσταγές Ουάσιγκτον, ΔΝΤ κι έκανε την Ελλάδα παρία της ΕυρώπηςgapΣε έκτακτη συνεδρίαση του Ecofin, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρ. 'Ενωσης αποφάσισαν την δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, ο οποίος θα δραστηριοποιείται με ταχύτητα όταν μιά χώρα του ευρώ αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα. Αυτό γίνεται την επομένη της έγκρισης ''δανείου'' στην Ελλάδα και όχι πριν. Εξυπακούεται ότι, τα εμμετικά κι επιζήμια ''παπαγαλάκια'' στην Αθήνα παραπλανώντας πάλι, γράφουν και λέγουν ότι, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, θα λειτουργεί με ''όρους''... ΔΝΤ! Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται γιά έναν καθαρά ευρωπαϊκό μηχανισμό, χωρίς όρους ΔΝΤ και χωρίς οποιαδήποτε σχέση μαζί του. 'Ετσι, η Ελλάδα θα είναι παρία της Ευρώπης και ζητιάνα του ΔΝΤ. (Μην ξεχνάμε ότι ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον, των νταβατζίδικων ΜΜΕ της Αθήνας, μετάδιδαν πριν λίγες ημέρες ότι το ΔΝΤ είναι κάτι σαν... ''ευλογία'' γιά την Ελλάδα, γιά να τους ''αδειάσει'' την επομένη -6 Μαίου- ακόμα και η πρόεδρος της Αργεντινής, χώρα που υπόφερε από την ''ευλογία'' του ΔΝΤ).
πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ANTE NA TELEIWNOUME ME TOUS PASOKOUS