ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.10

Συνεχίζουν να προκαλούν στο βουλή-βοστάν λες και είναι κερδοφόρα ιδιωτική επιχείρηση και τα λεφτά είναι από τα κέρδη τους!!!

Που τελικά στεγάζονται όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι της μικρής κωμόπολης της βουλής; (3)



Ο πόνος η θλίψη και ο τίμιος ιδρώτας των τίμιων φορολογούμενων διασπαθίζεται (δυστυχώς ακόμη και σήμερα) σε διαπλεκόμενες διακομματικές συναινέσεις φιλικών και συγγενικών προσώπων.

Κάνουμε λάθος κύριε Πετσάλνικε;

Εάν ΝΑΙ, ας δούμε τα δημοσιευθέντα ονόματα (όπως έχει υποσχεθεί ο Πρωθυπουργός προεκλογικά: "όλα στο διαδίκτυο" να πεισθούμε ότι κανένας - καμία, από τους προνομιούχους υπαλλήλους, που τόσο πολύ στηρίζεται, ΔΕΝ έχει συγγενική ή άλλου είδους σχέση με ρουσφετολόγους πολιτικούς.

Επιτέλους να ξεκαθαρίσει το γκρίζο τοπίο και η καχυποψία που έχουμε όλοι εμείς οι πολίτες, που προσπαθούμε τούτες τις δύσκολες στιγμές να επιβιώσουμε, χωρίς τα προνόμια των υπαλλήλων της βουλής και την διακομματική συναίνεσή σας.


"Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"

Νάσος
Στοχασμος Πολιτικη
Διόρισαν στη βουλή και την Μερόπη Καλδή!!! (epirus gate)

Παρά την οικονομική κρίση,οι διακομματικές,ρουσφετολογικές προσλήψεις στην βουλή συνεχίζονται!

Τους τελευταίους μήνες η Βουλή προσέλαβε άλλους 232 υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να πλησιάζουν τις 2.000, αν δεν τις έχουν ξεπεράσει!!!Μεταξύ αυτών η πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Πρέβεζα κ. Μερόπη Καλδή.

Το εξοργιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης, όπως και μιας σειράς άλλων προσλήψεων, είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία,θα απολαμβάνει προνόμια που ούτε να... ονειρευτεί μπορεί ο απλός εργαζόμενος:

Θα μπορεί μέσα σε τρείς μήνες να μονιμοποιηθεί, εξασφαλίζοντας 16 μισθούς κατ' έτος, αλλά και ευνοϊκότατο συνταξιοδοτικό καθεστώς που εξασφαλίζει διευθυντικές συντάξεις ακόμη και στις καθαρίστριες του Μεγάρου Μαξίμου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: