ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


Η αλήθεια είναι ότι ως Υπουργός τέως Δημοσίας τάξεως αλλά και ως νυν Υπ. ΠρτΠο με συναφές αντικείμενο και αποστολή έχετε πραγματικά επιφέρει καίριο πλήγμα στους εγχώριους Τρομοκράτες και στην εγχώρια Τρομοκρατία.

Είναι άξιον απορίας το πως οι δυνάμεις ασφαλείας των οποίων Ηγείστε καταφέρουν πλήγματα στους τηρούντες απαρέγκλιτα τους Συνωμοτικούς κανόνες και τυγχάνουν θαυμαστής οργάνωσης και επιμελειτίας ως προστάζει άλλωστε το έκνομο "αντικείμενο" τους .......και δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΤΕ τους ΑΛΗΤΕΣ "ατάκτους" μέχρι πρότινος και νυν ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ - ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ μετά το τραγικό συμβάν στην Marfin.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΙΚΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ..... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΩΝ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ "ΠΑΙΔΑΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΡΑΤΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ....

ΥΓ: ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ"..... ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: