ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.10

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΤΗΣ "ΞΕΦΥΓΕ" ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ."ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ"...ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Σοφία Γιαννακά & Γιώργος Παπανδρέου
"Καυτή" δήλωση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Σοφίας Γιαννακά "καιεί' και "τσουρουφλίζει" την Κυβέρνηση της "αξιοκρατίας" του 'δικαίου" της "ισονομίας" της "ίσης ευκαιρίας" και τέλος του "open gov"....
Μια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ απάντηση της βουλευτού Γιαννακά σε σχετική ερώτηση από τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό για την αντικατάσταση των διευθυντών του κρατικού ραδιοφώνου της ΕΤ 3 , ότι ενέχουν "προσωπικό ρουσφέτι"..... ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ....... ΤΟ
"ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ".......

ΟΙ "ΤΣΑΤΣΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΤΑΡΡΊΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΚΑΙ ΛΥΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ "ΚΟΜΠΟ" ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΆ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΦΤΥΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ!! ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ .... ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ…..ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....





το ηχητικο ντοκουμεντο απο taxalia


ΣΣ: Το πιο πιθανό είναι να έχει και αυτή η "κυρία" την τύχη της Αντζελας....
ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ.....: "ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ...ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΛΑΒΕΣ"...
ΘΥΜΑΣΑΙ??? ΚΥΡΙΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΒΟΥΛΕΤΗΣ????
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ...... ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: