ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.10

Παίδες είναι οριστικό! Μας κυβερνάνε “Βλήματα”.

Απίστευτο είναι αφού τα dvd με σκληρό πορνό πωλούνται με μειωμένο συντελεστή 5,5%, όταν το γάλα και το λάδι πωλούνται στους καταναλωτές με συντελεστή 10%.
Έκπληξη προκαλεί η αποκάλυψη του Alpha ότι το dvd με το σκληρό πορνό της Μαριάννας Ντούβλη που κυκλοφορεί και πωλείται στα περίπτερα πωλείται με μειωμένο συντελεστή 5,5% γιατί έχει “βαφτιστεί” ως επιμορφωτικό υλικό.

Με αυτή την “κομπίνα” ένα σκληρό πορνογραφικό υλικό χαρακτηρίζεται επιμορφωτικό και γλιτώνει την επιβολή του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ, όπως γίνεται στις περιπτώσεις των περιοδικών και των εφημερίδων.

Το συγκεκριμένο πορνογραφικό υλικό πωλείται στα περίπτερα σε μορφή περιοδικού, το οποίο στην ουσία είναι ψευδές. Υπάρχει μία ζελατίνα, μία έγχρωμη αφίσα χωρίς κανένα κείμενο και ένα χαρτόνι. Έτσι με αυτό τον τρόπο θεωρείται ως περιοδικό που δίνει και ένα dvd δώρο και κατά συνέπεια φορολογείται με τον χαμηλό συντελεστή 5,5%.

Ωστόσο, το εξώφθαλμο αυτό συμβάν προκαλεί την οργή των πολιτών, οι οποίοι καλούνται να πληρώνουν τα αγαθά βασικής ανάγκης, όπως το γάλα, το λάδι και το κρέας με συντελεστή 10%, υψηλότερο δηλαδή από το δήθεν επιμορφωτικό dvd.

πηγή: Πώς το πορνό της Ντούβλη βαφτίζεται επιμορφωτικό dvd και πωλείται με φόρο 5,5%

==============

Γιάννης ΠαπαϊωάννουΣχόλιο: Δεν μου λέτε πέσατε μικροί απο την κούνια; Φάγατε πέτρα στο κεφάλι σαν πιτσιρικάδες; Τι διάολο….

Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Πολύ λίγο.

ΕΛΕΟΣ πια…! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: