ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.10

Παπακωνσταντίνου: Ο Προβόπουλος μας είχε πει για το έλλειμμα

Αλέξης Παπαχελάς
Είχαμε εδώ με τον Μπάμπη τον κύριο Προβόπουλο πριν από μια εβδομάδα ακριβώς ο οποίος μας είπε ότι σας είχε δώσει στον πρωθυπουργό και σε σας ως σύμβουλο τότε του πρωθυπουργού με αρκετά ειλικρινή εικόνα για το που είναι το έλλειμμα εν πάση περίπτωση. Και το ερώτημα το δικό μου είναι, πρώτον τι ξέρατε γιατί είναι ένα πράγμα το οποίο μας απασχολεί και δεύτερον αν ξέρατε πράγματι ότι το έλλειμμα του 12 ,6 πόσο είχε βγει στο τέλος του χρόνου , γιατί δεν είχατε αλλάξει και το προεκλογικό σας πρόγραμμα , γιατί δεν είχατε προστατέψει και τον πρωθυπουργό από το να πει εκείνο το περίφημο λεφτά υπάρχουν ή να είστε πολύ πιο φειδωλή σε παροχές .

Παπακωνσταντίνου

Επειδή έτυχε να ήμουν στην συγκεκριμένη σύσκεψη , αυτό που μας είχε πει τότε ο διοικητής είναι ότι κοιτάξτε εγώ θεωρώ ότι το έλλειμμα έτσι όπως πάει θα φτάσει διψήφια νούμερα, και πράγματι αλλά όμως …

είσαι σε μια προεκλογική περίοδο, υποψιάζεσαι ότι το έλλειμμα είναι πολύ πιο μεγάλο, επιβεβαιώνεται όχι μονάχα από αυτά που σου λέει ο διευθυντής αλλά και από τα επίσημα ταμιακά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος , δεν θεωρείς όμως ότι το έλλειμμα θα φτάσει το 13,6 που έφτασε τελικά.

===================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Και δεν άνοιξε η γη να τον καταπιεί ακόμη. Εκείνο το όρνιο που τον κάνετε ότι θέλετε καταλαβαίνει τίποτα;

Άκου είσαι σε προεκλογική περίοδο.

Άκου είσαι σε προεκλογική περίοδο.

Τι είπες τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: